TINT YOUR LASHES AND BROWS + DIY

Går du til kosmetolog eller frisør når du skal have farvet bryn og vipper?! Det behøver du faktisk ikke, for det er rigtig nemt selv at gøre hjemme og det tager kun 10 minutter. Og prisen for vippefarven er ca. 60 kr og for creme oxidant ca. 65 kr for 100 ml (holder til ca 100 farvninger). Så der er mange kroner at spare.

Sådan gør du:

 • Du bestiller på nettet en Refectocil blå/sort vipper, en brun til feks bryn og en Refectocil creme oxidant 3 %.

 • Spørg evt din tandlægen og du købe eller få et lille glas de bruger til at blande fyldninger i. Ellers kan et porcelæns æggebærger også bruges.

 • En rosenpind til at blande med og smøre på med. Fås f.eks. hos Matas.

 • Evt en gammel ren mascarabørste og gerne en small en af slagsen.

 • Vaseline til at smøre rundt om øjet eller brynet så farven ikke smitter af på huden.

 • Blandingsforhold plejer jeg at klare på øjemål…husk kun af bruge af farve hvad der kan ligge på en halv fingernegl og ca 3/3 dele oxidant. (konsistensen skal være ikke for tyk og ikke for tynd). Bland det godt sammen med rosenpinden eller mascarabørsten.

 • Kom vaseline rundt om øjet, brug rosenpinden eller mascara og påfør godt med blandingen så du dækker vipperne eller brynene godt (husk helt ned til vippekanten og der sker ikke noget hvis du rammer øjenlåget ved vippekanten).

 • Lad det sidde 10 minutter på vipperne og alt mellem 1 og 10 minutter for bryn (alt afhængig af farveintensiteten….prøv dig frem). Brug godt fugtet vatrondeller og tør derefter af…husk det svier rigtig meget at få i øjnene. Vipper holder ca. op til 14 dage og bryn ca. en uges tid.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Brows, DIY, lashes/brows. Bogmærk permalinket.

3 svar til TINT YOUR LASHES AND BROWS + DIY

 1. Pingback: NO EXCUSE – DO IT YOURSELF | Jo's Makeup Blog

 2. Stine Jensen skriver:

  Tak for tippet. Hvor på nettet bestiller du farve mm henne?

  • Jo's skriver:

   Hej Stine, hvis du søger på ReflectoCil på google dukker der en masse steder op hvor du kan købe det, bl.a. beautyycos.dk eller frisørlageret.dk. Jeg plejer selv at købe hos Roberts Frisørartikler i Hvidovre – Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.