KIEHL`S

Så er kiehl´s landet i Magasin i København…..har ventet meget længe på dette produkt skulle komme til lille Danmark. Disse produkter er virkelig lækre og er et anerkendt mærke i USA. Det er især vigtig nu at man plejer huden, så den kan klare den danske vinter og deres ansigtscremer er fantastiske. Produket er virkelig værd at tjekke ud og jeg håber helt sikkert der ligger julegaver fra Kiehl´s under mit juletræ i år.
Skriv en kommentar hvis du har erfaring med produktet eller du har spørgsmål.
Finally Kiehl‘s are inMagasin in Copenhagen …..I‘ve waited a long time for this product would come to  Denmark. These products are really delicious and is a recognized brand in the U.S.. It is especially important to take care of your skin so that it can cope with the cold winter and their facial creams are amazing for just that. This product is really worth checking out and I certainly hope there are gifts from Kiehl‘s under my Christmas tree this year.
Dette indlæg blev udgivet i Skincare. Bogmærk permalinket.

Et svar til KIEHL`S

  1. Tru VIsage skriver:

    After looking over a handful of the articles on your website, I truly like your
    technique of writing a blog. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back
    soon. Please visit my website as well and let me know
    your opinion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.