FACE STOCKHOLM AND THEIR BRONZERS

Dette makeup mærke er desværre gået lidt i glemmebogen efter de lukkede deres butik på Strøget i København for 10 års tid siden. Har ikke kunne finde det nogensteder i DK siden. Jeg nåede selv lige at arbejde ganske kort tid i butikken inden de lukkede.
Deres produkter er stadig rigtig gode og helt klart værd at tjekke ud, hvis du lægger vejen forbi en af deres butikker i udlandet (forhandlerliste), Især deres bronzers får two thumps up…
…og apropos bronzers, så er det nu den skal tages i brug piger…i disse kolde tider med kolde kinder og frostbidte læber.Og jeg mener ikke kun som pudder, men bronzeren giver også lækre naturlige kinder og er skøn som øjenskygge. Vælg en bronzer der ikke bliber for brun, men derimod mere teglstensrød eller terracotta farvet…jo varmere, dets flottere.Dette er helt klart en af mine favoritter.
This makeup brand has unfortunately been somewhat forgotten here in Denmark after they closed their shop  in Copenhagen 10 years ago. Haven´t be able to find it anywhere in the DK. I actually worked a short time in the shop before they closed.

Their products are still very good and definitely worth checking out if you‘ll visit one of their stores abroad (dealer list), especially their bronzers gets two thumps up

and speaking of bronzers, so it is now it should be used girls in these cold times with cold cheeks and frostbite lips. I think not only as a bronzer, but also provides delicious natural cheeks and it´s brilliant as eyeshadow. Choose a bronzer not bliber of brown, but more brick or terracotta colored.

This is definitely one of my favorites.
Dette indlæg blev udgivet i bronzer, face stockholm, make up products. Bogmærk permalinket.

Et svar til FACE STOCKHOLM AND THEIR BRONZERS

  1. angelica skriver:

    nu ved jeg godt jeg er lidt sent ude, men Cha cha cha forhandler FACE har de gjort i et per år nu..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.