TRY SOMETHING NEW WITH YOUR HAIR

Her i januar efter en måned med juleglitter og nytårsbrag, kan det sgu godt være lidt kedeligt. Et godt nytårsforsæt kunne derfor være man skulle gøre noget for sig selv. Det kunne feks være at smutte en tur til din ynglings frisør og prøve noget nyt. Og pandehår det er et hit og så vokser det hurtigt ud igen. Det indrammer ansigtet og ændre ens look ret meget. Det betyder ikke noget om du har tykt eller tyndt hår..det gør bare en fantastisk stor forskel.
Hvis du starter med at få pandehåret klippet lige over som Pernille Rosendahls hår på billedet, så kan du jo ende med pandehår som Cathrine Zeta Jones efter et par måneder og begge dele synes jeg er rigtig fedt. Og er du meget i tvivl, så få en snak med din frisør.
Så giv dig selv en tur i frisørstolen og vær lidt extra januarlækker.
In January after a month with Christmas and New Year glitter bang, it can damn well be a little boring. A good New Year resolution to this, might be to do something nice for yourself. For instance a trip to your favorite hairdresser and try something new. And bangs are a hit and it grows quickly out again, if you should regret. It frames the face and changes your look. It does not matter whether you have thick or thin hair .. it just makes a tremendous difference.

If you start to get the bangs cut straight over as Pernille Rosendahl’s (danisk singer) hair in the picture, then you can end up with the bangs as Catherine Zeta Jones, after a few months. Both I think are really cool. And if you are not sure, have a chat with your hairdresser.

So give yourself a treat to the Hairdressers and be a little extra January hot.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

Et svar til TRY SOMETHING NEW WITH YOUR HAIR

  1. Pingback: HAVE A GREAT HAIR DAY | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.