LA ROCHE PORSAY – THE WONDER LOTION

Alle produkter jeg anbefaler, er produkter jeg har afprøvet selv…vil ikke lægge hovedet på bloggen at det virker for dig fordi det virker for mig.
Men hør lige her…begge mine drenge har børneeksem. For et års tid siden var jeg på apoteket for at købe det sædvanlige fedtcreme til mine drenge, som vores hudlæge havde anbefalet (Dermalog) og intet mirakuløst over den. Apotekeren spørger hvad jeg skal bruge cremen til og jeg fortæller problemet er børneeksem.
Hun fortæller begge hendes børn er hårdt angrebet af børneeksem og hun bruger LIPIKAR BAUME AP fra La Roche Posay og at det stort set holder det nede. Jeg tænker, ja ja sikkert, men prøver lykken alligevel…siden jeg begyndte at smøre mine drenge i den creme har der ikke været en snert af eksem…..stik den!!! Bruger den også selv nogle gange og den er virkelig fantastisk.
Så har du sart hud eller har dine børn, så afprøv for guds skyld dette lille vidunder på tube. Fås vist nok med rabat på alle apoteker landet over i januar. (Den er uden parfume og parabener)
Skriv evt til hvis du har prøvet den og hvad du synes om den.
All the products I recommend are products I have tried myself. Listen to this  both my boys have eczema, atopic dermatitis.  A year ago I was at the pharmacy to buy the usual fatty lotion for my boys, the one our dermatologist had recommended (Dermalog) and nothing miraculous about that. The pharmacist asked what I used for my boys and told her the above mentioned lotion.
She said both her children was severely affected by eczema and she used LIPIKAR BAUME AP from La Roche Posay <span
class=”hps” title=”Klik her for at få vist alternative oversættelser”>and
that pretty much cured it. I did buy it and was surprised of the result. Since I began to lubricate my boys with this lotion they havn´t had any hint of eczema.
I´ve even used it a few times and it is truly amazing.
If you have sensitive skin or especially if your children does, then try lest this little miracel in a tube. Available with discount at all pharmacies across the country(Denmark) in January. (It has no fragrance and parabens)
Please let me know if you’ve tried it and what you think about it.
Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay, Skincare, wonderlotion. Bogmærk permalinket.

8 svar til LA ROCHE PORSAY – THE WONDER LOTION

 1. Maria skriver:

  Jeg har faktisk lige fået sådan en af min mor (hun arbejder på apotek) den skulle nemlig være super go'. Har endnu ikke brugt den, men det lyder da til at den virker så 😉

 2. Jo´s skriver:

  Giv endelig lyd når du har afprøvet den…det kunne være sjovt at høre hvad du synes om den. Kh fra Jo

 3. Rumle skriver:

  Hej!Jeg har tagget dig i The Versatile Blogger-award.Reglerne er enkle, hvis du vil være med. Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig), fortælle 7 facts om dig selv og ellers tagge/give en award til 15 andre. Du kan se indlægget på min blog:)Med venlig hilsenRumlerumlens.blogspot.com

 4. Pingback: ARE YOU SENSITIVE? | Josmakeupblog

 5. Pingback: LOVE LA ROCHE-POSAY | Jo's Makeup Blog

 6. Katrine skriver:

  hej!
  efter at have læst dit råd købte jeg cremen og har nu brugt den i små to måneder. den har fungeret utroligt godt, på trods af vinterkulden. det har været rigtig dejligt endelig at finde en creme, der fungerer!
  MANGE TAK for rådet, det har virkelig hjulpet mig 😀

  • Jo's skriver:

   Skønt du skriver…det er dejligt når andre også afprøver de ting jeg anmelder. Og det her produkt er et af mine absolut ynglingprodukter : ) Kh Jo

 7. Pingback: ARE YOU WELL PROTECTED??? | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.