MAKE UP STORE

Kender du MAKE UP STORE? Ellers er det ihverfald på tide.
MAKE UP STORE er et svensk makeup produkt der åbnede sin første butik  i 1996 i Sverige og herefter har det bredt sig i et utal af butikker over hele verdenen og ikke uden grund, for det er virkelig god makeup der henvender sig til kunder/proffesionelle der kan lide at bruge lækre kvalitetsprodukter.
I slutningen af 1990´erne kom den første MAKE UP STORE til Danmark….den åbnede på Fisketorvet i København og ligger der endnu. Sidenhen er der yderligere kommet 4 butikker til, i henholdsvis Århus, Kolding, Frederikssund og så 2 butikker i København.
MAKE UP STORE har kun uddannet makeupartister ansat for at kunne give den bedst mulige proffesionelle rådgivning til kunderne.
Makeupartist Malene (se billedet ovenfor) er Store Manager i butikken i Fields og står for den daglige drift. Hun fortæller de lægger stor vægt på at kunderne gerne må røre, mærke og prøve deres produkter med fingrene, netop for at få en fornemmelse for hvad det er for et produkt kunden køber. Og de tager sig god tid  til at hjælpe kunden med at finde de helt rigtige produkter.
Stemningen i butikken er rigtig afslappet og man føler sig straks velkommen. MAKE UP STORE holder arrangementer for deres kunder og med et medlemskab følger der en masse skønne og fordelagtige tilbud.
Ydermere tilbyder de også makeup lektioner á 30 min og 50 min for meget rimelige priser.
Do you know MAKE UP STORE? If not its about time….
MAKE UP STORE is a Swedish makeup product that opened its first store in 1996 in Sweden and then have it spread in a huge number of shops across the world and not without reason.
In the late 1990s came the first MAKE UP STORE to Denmark …. it opened at the “Fisketorvet” in Copenhagen and is still there over a decade after. Later on there came further 4 shops, in Aarhus, Kolding, Frederikssund and then 2 stores in Copenhagen. MAKE UP STORE have only trained makeup artists hired to provide the best professional use and to advice ther customers.
Make up Artist Malene (pictured above), the store manager at the store in a shopping mall and is responsible for daily operations. She said they attach great importance to customers like to touch, feel and test their products with your fingers, just to get a feel for what kind of a product the customer is buying. And they take their time to help the customer find the right products. The mood in the store is really relaxed and you feel instantly welcome. MAKE UP STORE hold events for their customers and with membership comes with a lot advantages. Furthermore, they also offer makeup lessons 30 min and 50 min for very reasonable prices.
I butikkerne finder du et bredt sortiment af alskens smukke farver i skygger, blush, neglelak, læbestifter osv. Og det er svært at begrænse sig med alle deres smækre produkter. Jeg synes især deres øjenskygger er vigtige at fremhæve…de er højt pigmenteret og virkelig gode at arbejde med. Deres sortiment i kunstige vipper spænder bredt fra helt naturlige til sjove, vilde vipper med fjer.
MAKE UP STORE udvikler produkter løbende for at tilpasse kundernes behov og det kommer der nogle fantastisk produkter ud af, såsom en sort vippelim…..det er jo en bare sådan en god opfindelse, hvis man bruger meget vipper som jeg gør i mit arbejde som makeupartist.
Blandt sortimenter finder du også skønne hudplejeprodukter til mænd og kvinder
In the shops you will find a wide range of all sorts of beautiful colors in the shadows, blush, nail polish, lipsticks, etc. And it is difficult to limit yourself with all their gorgeous products. I think especially their eye shadows are important to highlight they are highly pigmented and really good to work with. Their assortment of false eyelashes range widely from completely natural to fun and wild eyelashes with feathers.
MAKE UP STORE developing products continuously to adapt the customers needs and it appears there are some fantastic products out of such a black adhesive for false lashes ….. it‘s a just such a good invention if you use lashes as I do in my work as a makeup artist.
Among the sel
ections
you will find wonderful skin care products for men and women.
Da jeg var på besøg i butikken var jeg så heldige lige høre lidt om MAKE UP STORES nye look for foråret 2011 “PIXELS”, samt nye prdukter der kommer i butikker i løbet dette forår/sommer.
Et af de nye produkter der snart kommer i butikkerne er “Base prep” en primer man bruger under foundation for at få en mere ensartet hud. Glæder mig især til at prøve dette produkt
Looket er farverigt og tager udgangspunkt i 3 farver…gul, orange og grøn. “PIXELS” udforker det grafiske, kunstneriske og definere øjet i de stærke farver i futuriske silhuetter.
Og hvis du bliver medlem kan du komme til “clubevening” og høre meget mere om det nye look, samt få rabat på produkterne.
When I was visiting the store, I was lucky enough just to hear a little about MAKE UP STORES new look for spring 2011 PIXELS and new products coming into stores during this spring /summer.

One of the new products coming soon in stores is Base prep a primer to use under foundation to get a more uniform skin. I am particularly pleased to try this product.

The look is colorful and is based in 3 colors yellow, orange and green. PIXELS explore the graphic, artistic and define the eye with the bright colors in futuristic silhouettes.
And if you become a member you can get to the club evening and hear much more about the new look and get discounts on products.

Pamper yourself and shop in one of their great stores.

Dette indlæg blev udgivet i make up store, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

3 svar til MAKE UP STORE

  1. Irene skriver:

    Jeg synes ikke det ser eller føles særlig godt må jeg indrømme. Og så er det jo halvdyrt for noget, man dybest set ikke bryder sig om. Men når det så er sagt; butikken har stil (den jeg har været i i hvert fald!). 🙂

  2. Jo´s skriver:

    Makeup er som alt andet man køber meget individuelt og et spørgsmål om perferrence. Jeg bruger selv forskellige produkter fra forskellige mærker. Noget dyrt og noget billigere. Og gudskelov for vi alle sammen ikke kan li´det samme…det ville da også være så kedeligt 🙂 Jeg synes også deres butik er fin og bedst… god betjening. Kh fra Jo

  3. Irene skriver:

    Det er lige netop det =)Nogen er til det ene, andre til det andet. Selv er jeg pt igang med en udskiftning af mit makeup, så alt fremover bliver uden diverse kemikalier. Meeeen, det er godt nok også en dyr udskiftning!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.