MAKEOVER # 1

Makeover på Bine, 36 år gammel.
Let foundation, concealer om øjnene, let pudder. Smokey eyes i brun/grå nuance fra Mac. Sort cakeliner fra Make up store, bronzer på kinderne fra Face Stocholm, masser af sort mascara, lipliner, samt gloss med naturlig pink nuance.
Makeover on Bine, 36 years old.
Light foundation, concealer around the eyes, light powder on the face. Smokey eyes in brownish /grayish shade from the Mac. Black cakeliner from Make Up Store, bronzer on the cheeks from Face Stocholm, lots of black mascara, lipliner and gloss with a natural pink hue.
Dette indlæg blev udgivet i HAIR, MAKEOVERS, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

7 svar til MAKEOVER # 1

 1. Anne skriver:

  Ser godt ud :)Ville så gerne kunne lave ordentlige smokey eyes, men synes det driller lidt 🙁

 2. Dorthe K skriver:

  Fedt resultat! 1 stk. makeover kom lige på ønskesedlen her:-) Tænk lige at komme til at ligne en milliard – omend blot for en stund..

 3. vibeke skriver:

  Du må også vildt gerne lave en på mig. Synes pludselig at håret er blevet lidt kedeligt efter jeg har fået morrollen. Øv..:-)

 4. Jo´s skriver:

  Super glad for I kan lide det. Måske jeg skal lave et indlæg om smokey eyes trin for trin… Det er ikke så svært hvis man kender teknikken og har det rette værktøj. Og hvis i godt kunne tænke jer en make over, så hold lige øje med bloggen om et par uger ; ) Kh fra Jo

 5. Anne skriver:

  Lyder som en god ide. Holder da lige øje. Hvis man må komme med lidt ønsker så ville det netop være rart lige præcis med hvilke børster der er gode og kan bruges og hvor mange farver man egentlig bør have i øjenskyggen og sådan. Er bange for jeg stadig lægger make up som da jeg lærte det i start 00'erne 🙁

 6. Line skriver:

  Hvor er det et flot resultat. Glæder mig til på lørdag.

 7. Jo´s skriver:

  Anne/ Vil meget gerne have ønsker….Det er hermed lovet der kommer indlæg om værkktøj, forskellige måder at lægge øjenskygger på og hvilke farver der er gode og bruge : )Line/ Glæder mig også…især til også at poste dig her på bloggen : )Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.