LASH CURLER JUNGLE

Bøjer du dine vipper? Det får faktisk dit øje til at se lidt større ud og så ser dine vipper også længere ud. Der findes mange forskellige måder at bøje dine vipper på og find den vippebøjer du bedst kan lide at bruge!

For over 10 år siden lærte jeg et lille trick af en makeupartist der tidligere havde arbejdet på en stor amerikansk nyhedsstation. Ja, det er en teske og den kan man sagten bøje vipper med og rigtig godt endda.

Do you curl your lashes? It actually gets your eye to look a little bigger and your lashes to look even longer. There are many different ways to curl your lashes and use the tip to find the lashcurler that suits you the best. For over 10 years ago I learned a little trick from a makeup artist who had worked at a major American news station. Yes, it’s a teaspoon and it can easily curl your lashes with and it is pretty good too. 

Læg teskeen i hånden – mellem pegefinger og tommelfinger – bunden af skeen mod pegefingeren – læg teskeens kant oven på vippen og press vippen ned mod tommelfingeren – træk skeen opad imens du presser vipperne med teskeen ind mod tommelfingeren.

Put the teaspoon in your hand between thumb and index finger the bottom of the spoon against the index finger put the edge of the teaspoon on top of the lashes and press down toward the thumb pull up the spoon while you squeeze the lashes with a teaspoon against your thumb.
Dette indlæg blev udgivet i lashcurlers, lashes/brows. Bogmærk permalinket.

9 svar til LASH CURLER JUNGLE

 1. Dorthe K skriver:

  Den med teskeen skal vist prøves af her:-) Men mest bare for sjov.. Til gengæld er den øverste lash curler uundværlig i min make-up pung!! Selv mine døtre på 2 og 4 år ved hvordan sån en skal bruges:-)

 2. Jo´s skriver:

  Siden jeg prøvede teskeen for over 10 år siden, har jeg ikke kunne bruge andet….det kan også være du bliver fan af metoden, når du først er kommet igang : )Kh fra Jo

 3. Anette skriver:

  Har også prøvet det med teskeen. Utroligt. Men det virker. kh A

 4. Jo´s skriver:

  Det er nemlig et rigtig godt trick : ) Kh fra Jo

 5. S . skriver:

  Uha, din blog må jeg da følge!Hmm, jeg har lidt svært ved at forstå hvordan man gør? :SKunne du evt. lave en lille how to filmguide? :DVille blive rigtig taknemmelig :)/ S.

 6. Jo´s skriver:

  Kære S,Du skal være hjertens velkommen. Er endnu ikke ikke nået til uploaded DIY videoer….men det er ihvertfald noget jeg vil overveje : )Kh fra Jo

 7. S . skriver:

  Wii, det vil jeg glæde mig til! :D/ S.

 8. Katrine Lund skriver:

  Jeg forstår det virkelig ikke?? :S

  • Jo's skriver:

   Jeg poster snart en lille videoguide, så er jeg sikker på du meget bedre forstå det : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.