MAKEOVER – LINE

Smukke Line vandt en styling her på bloggen. Hun ville gerne have smokey eyes og jeg fik lov til at style håret som jeg selv syntes. Let foundation, elfenbensfarvet skygge på øjnene som base fra Make up Store, bronze og grå/brun skygger fra MAC. Sort skyggeliner fra Make up Store. STILA cremeblush til kinderne, samt let rosafarvet gloss fra H&M.
Line har iøvrigt en rigtig skøn og inspirende blog…du finder den lige HER
Beautiful Line won a styling by me here on the make up blog. She wanted smokey eyes and the hair was my idea. I used a light foundation, concealer, ivory-colored shadow on the eyes from Make Up Store, bronze and grayish / brown shadows from MAC. Black shadow liner from Make Up Store. STILA cremeblush on the cheeks, light pink gloss from H & M.Line has a great and inspiring blog you can find it right HERE

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairstyling, MAKEOVERS, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

5 svar til MAKEOVER – LINE

 1. Dorthe K skriver:

  Det er toplækker stil der! Skønne forårskinder!!

 2. Line skriver:

  1000 tak. Jeg er så tilfreds. Kh Line.

 3. Emilie Delance skriver:

  Så flot! 😀

 4. Jo´s skriver:

  Tusind tak piger : ) Kh fra Jo

 5. Pingback: READERS REVIEW # 3 | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.