BRUSHES

Det betyder helt sikkert noget for din makeup og teknik at bruge gode pensler. Jeg mener ikke nødvendigvis, at de dyre altid er det bedste og det er heller ikke altid nogle af de dyre pensler der er specielt gode. Men mærk på penslerne om kvaliteten er god…de skal være bløde og lækre.

Vælg gode pensler med bløde hår fra mår og lign. Penslen skal kunne holde på skyggen. Hvis du ikke er vant til pensler, så prøv at undgå helt flade og lidt hårdere pensler. Går evt efter meget bløde pensler med et lidt rundere børstehoved.

Som udgangspunkt skal du bruge ca. 4 pensler. En til en lys skygge…den må gerne være lidt større end den pensel du skal bruge til mørkere skygger. En pensel til liner og den samme kan bruges til bryn….vælg gerne en lille flad skråpensel eller en flad lille med firkantet børste hoved..den kan nemlig bruges til begge dele. Og til sidst en pensel til kinderne..og den kan du også sagtens bruge til bronzer og løs pudder.

Dette indlæg blev udgivet i Brushes. Bogmærk permalinket.

3 svar til BRUSHES

  1. Anne skriver:

    Bum, bum, bum…Skal vist ud efter en lille flad skråpensel ;)gode råd!

  2. Jo´s skriver:

    Kig hos MAC de har en god skråpensel : ) Kh fra Jo

  3. Pingback: GET YOUR BRUSHES WORTH….. | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.