MAKEOVER + DIY

Linette vandt en makeover af mig på BEAUTYSPACE.
Jeg blev hidkaldt til makeover i anledningen af en rund fødselsdag som Linette skulle til. Vi blev hurtig enige om smokey eyes og at der gerne måtte komme farve på. Det blev blå, for blå er tilbage…som i rigtig meget tilbage. Jeg lavede ikke skyggen for mørk, da Linette faktisk ikke til hverdag ikke bruger så meget makeup og det derfor ikke skulle virke for overvældende. Linette havde det lækreste tykke og hår…det var lige før jeg ikke havde nok carmencurlerer til at rulle det op. 
Kunne du også tænke dig at deltage i en af BEAU`TYSPACE´s skønne give aways, så er der en igang lige HER
Har lavet en lille hurtig DIY på Linette´s smokey eyes.
Linette won a makeover by me on BEAUTYSPACE.

Linette wanted the makeover before a celebration of a friends birthday she had to go to. We quickly agreed to do smokey eyes and with color. We decided on blue, because blue is back. I did not make the shade too dark, because Linette not usually use so much makeup and it therefore it wouldn´t not seem too overwhelming. Linette had the most beautyful and thick hair it was just before I didn´t have enough curlers to rol up all that hair.

Would you like to win one of BEAUTYSPACE`s great give, aways right now right HERE


 I have made ​​a little quick DIY on Linette‘s smokey eyes

 1.Først har jeg lagt en base af lys skygge oven på concealer og pudder…dette giver altid et bedre underlag for skyggen og bedre holdbarhed. den lys blå skygge har jeg lagt på hele låget og tonet ud et stykke til oppe over globen, samt tonet let ud under øjet.
2.Dernæst har har jeg brugt en mørkere blå, som jeg har arbejdet op fra vippekanten op til ca globen. Den mørkere blå skygge har jeg også let tonet ud under øjet ca 2/3 dele fra yderst øjenkrog. Som liner ved vippekantet har jeg brugt en mørkeblå liner som er lidt mørkere end den mørke skygge.
Og tjek lige Linette´s helt fantastiske vipper som ikke er bøjet, men er så flot buet fra naturens side.
1. I have used a base of light shade on top of concealer and powderon the whole eye  this always makes a better base for the shadow and make the shade last longer. The light blue shade, I’ve put on the entire lid and toned out above the globe, as well as tinted out slightly below the eye.
2. I have used a darker blue which I‘ve worked up from the banana up to around the globe. The darker blue shade, I also lightly tinted out under the eye about 2 / 3 parts from outercorner of the eye. I used a dark blue liner that are slightly darker than the dark shadow.
And check out Linette‘s amazing lashes which I did not curl, it´s beautifully curved naturally.
Dette indlæg blev udgivet i DIY, HAIR, hairstyling, MAKEOVERS, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

3 svar til MAKEOVER + DIY

  1. Anette skriver:

    WOW – SÅ flot!

  2. Kira skriver:

    Det ser rigtig godt ud! Super flot med krøllerne. 😀

  3. Jo´s skriver:

    Tak..det er jeg rigtig glad for I synes : ) Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.