A NEW FAVORITE MASCARA

Så har jeg afprøvet en ny fantastisk mascara..Max Factor “Experience”. Den giver virkelig volume og længde, men skal dog arbejdes godt ind i vipperne og to lag for maksimal effekt. Helt sikkert en ny favorit til makeup beholdningen.
So, I’ve tested a great new mascara .. Max Factor Experience. “ It really gives volume and length, but should be worked well into the lashes and two layers for maximum effect. Definitely a new favorite.

 

Dette indlæg blev udgivet i lashes/brows, MAKEUP, mascara. Bogmærk permalinket.

5 svar til A NEW FAVORITE MASCARA

 1. Kira skriver:

  Spændende! Børsten ser i hvert fald god ud på det her billede… Måske man skulle få den prøvet af ved lejlighed. 🙂

 2. Hyldemor skriver:

  Hej JoJeg har totalt favorit i mf 2000 cal, hvordan er den i forhold til denne – hvis du ved det?Kh Maria

 3. Jo´s skriver:

  Kira/Synes helt sikkert du skal prøve den og den er heller ikke en bekostlig affære : )Maria/Det er lang tid siden jeg har prøvet 2000 cal, men synes den er værd at prøve af. Jeg har som regel 3-4 forskellige mascara at vælge imellem. Kan godt lide at skifte lidt… Du kan jo bruge den som et alternativ : )Kh fra Jo

 4. Monica skriver:

  Tak for mascara-tip. Skal have min udskiftet, da den er ved at være brugt. Bruger pt. en fra Clarins, som er virkelig god. Men ikke billig. Og hvis Max Factor kan gøre det lige så godt, er der jo alt mulig grund til at spare lidt penge 🙂

 5. Jo´s skriver:

  Kære Monica,Prøv dig frem og husk at tit er der tilbud på Max Factor, Maybeline og diverse andre mindre dyre mærker i Matas og supermarkederne til omkring 100 kr…det kan man jo lige overkomme ; )Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.