DON`T BELIEVE EVERYTHING THEY TELL YOU!!

ONKEL ANNE spurgte om hvordan man rengøre pensler og hvor ofte?
Overhørte en samtale mellem en ekspedient og kunde i et stormagasin hos et meget kendt makeup mærke (vil selvfølgelig ikke namedroppe). Ekspedienten forklarede at penslerne skulle rengøres med specialrens ellers gik de i stykker og holdt ikke længe!!! Havde sådan lyst til blande mig og fortælle kunden det var en lodret løgn inden hun købte DYR DYR DYR penselrens.
 Nogle af mine pensler er 12 år gamle og de fleste 7-8 år gamle. Har mange pensler fra ovenstående makeup mærker, som hvis pensler skulle blive ødelagt hvis man ikke bruger deres penselrens. Har aldrig brugt andet end shampo, håndsæbe og opvaskemiddel til min pensler og de er lige så gode i hårene som da jeg købte den dem, så spar dig selv mange penge og brug det du har ved hånden.
Vask dine pensler et par gange om ugen hvis du bruger dem dagligt.
ONKEL ANNE asked about how to clean the brushes and how often they should be cleaned?

Overheard a conversation between a makeup artist and customer at a department store (a very well-known makeup brand) (of course I will not name drop). The makeup artist explained that the brushes should be cleaned with special cleanser or else they did not last long! Felt like interfering and tell the customer it was a downright lie before she bougt expensive brush cleaner.

Some of my brushes is 12 years old and most 7-8 years old. Have never used anything other than shampoo, hand soap and detergent for my brushes and they are equally good in the hair as when I bought them, so save yourself money and use what you have at hand.

 Wash your brushes a few times a week if you use them daily.


Dette indlæg blev udgivet i Brushes, cleaning brushes. Bogmærk permalinket.

5 svar til DON`T BELIEVE EVERYTHING THEY TELL YOU!!

 1. kongemor skriver:

  Meget nyttig info, hvordan skal de stå til tørre, har nemlig hørt noget om at hårene falder af hvis de står med hårene i vejret, hvad siger du?

 2. Jo´s skriver:

  Mine pensler har altid stået til tørre i et glas med hårene opad uden hårene uden er faldet af. Så det kan du roligt gøre : ) Kh fra Jo

 3. Onkel Anne skriver:

  Men jeg har netop gjort det ved Tromborg børsten, der jo virker til Tromborg mineralpudderen. Men den er så hård i hårerne, så det gør nærmest ondt på min hud! Altså både før og efter jeg har vasket den 🙂

 4. Jo´s skriver:

  Kære Onkel Anne, prøv evt at bruge conditioner efter du har vasket børsten. Er dog tvivl om hvor meget effekt det vil give. Ellers prøv de makeup svambe jeg foreslog dig til din kommentar i sidste indlæg : ) Kh fra Jo

 5. Pingback: 10 THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT BRUSHES | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.