WITH OR WITHOUT PERFUME!

HVILKEN SHAMPO OG CONDITIONER BRUGER DU?
Jeg har altid været storforbruger af alskens dyre shampoer og conditioners, især Redken har været en af favoritterne. Men da jeg fandt ud af jeg skulle være mor, måtte jeg begynde sorterer lidt i mit parfumeret skønhedslager. Og en af de ting der hurtigt blev udskiftet var shampo og conditioner og et super alternativ, for ikke nævne prisen blev DERMA fra supermarkedet. Og efter fem år er det stadig min nr. 1 shampo og conditioner.
 Hvis du overveje et parfumefrit alternativ til håret, findes der rigtig mange gode produkter i supermarkederne, som ovenikøbet heller ikke sprænger budgettet.
Dette indlæg blev udgivet i HAIR, I RECOMMEND..., no perfume. Bogmærk permalinket.

8 svar til WITH OR WITHOUT PERFUME!

 1. Anne skriver:

  Jeg bruger også derma og lignende produkter. Ikke nok med at de er gode, så er de også billige:)

 2. Asha skriver:

  jeg er ok tilfreds med shampooen, men balsamen gør ingenting for mit hår. Sjovt at det kan være så forskelligt.

 3. Jo´s skriver:

  Anne/lige nøjagtig…kan godt gyse ved tanken om hvor mange tusinde kroner jeg har brugt på shampo i mange mange år : (Asha/Jeg har meget langt år og vil give ret i den ikke blødgøre så meget, men mit hår har aldrig været pænere og mere skinnende : )Men hår er meget forskelligt, prøv evt Keminus fra Irma eller Derme Eco istedet.Kh fra Jo

 4. Hyldemor skriver:

  Åh altså, jeg har også forsøgt mig med Derma i økologiens navn, men enig med Asha – balsammen er helt i hegnet, når det kommer til min høstak… :-)Kh Maria

 5. Jo´s skriver:

  Har et insider fif til Asha og dig, som jeg poster snarest i et indlæg ; )….så kan det være I måske helt dropper balsam.Kh fra Jo

 6. Hyldemor skriver:

  Venter i spænding! 😉

 7. Malene skriver:

  Rigtig godt emne Jo ! Bliver selv parfume & parabene forskrækket ca. en gang hver 3 månede : )Bruger en masse make up & parfume til hverdag, men mine pleje produkter ser jeg helst er økologiske, parfume fri osv. og meget gerne billige ! Det er meget sjovere at købe nye sko en en shampoo : )

 8. Jo´s skriver:

  Lige nøjagtig…hellere bruge penge på andre ting ikk ; ) Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.