THE LITTLE HAIR MIRACLE

Asha og Hyldemor skrev til mit indlæg om de billige “minus parfume” produkter fra supermarkederne at de ikke helt synes at conditioner gjorde noget for deres hår! Glemte jeg lige at nævne jeg har et lille hårmirakel op i ærmet….så uanset om jeg bruger conditioner i mit hår eller ej, så efter et par dråber at det her er mit hår silkeblødt!!  Og ja det virker, selv i mit meget lange halvuglede hår.
Silk therapy fra Biosilk er mit favorit produkt til håret. Det kan gøre selv det uglede, kruset og ødelagte hår blødt og glansfuldt…dette er ikke et typisk blødgørende silicone hårprodukt, men baseret på silke fra silkelarvens kokoner.
Silke er opbygget på en måde, som ligner vores hårs opbygning på mange måder. Det er noget med 17 ud af 19 aminosyrer, som hår og silke har til fælles.Derfor kan silkeprotein genopbygge beskadiget hår indefra og gøre håret blødt, fordi det kan optage fugt, der svarer til tre gange sin egen vægt. Derfor styrker det også håret og gør det mere modstandsdygtigt.
Biosilks silkeproteiner forebygger således den daglige slidtage og afhjælper såkaldt stresset hår, som kan skyldes brug af varme- og stylingsredskaber såsom glattejern og hårtørrer.
Biosilk Silk Therapy beskytter både mod varme, kulde, fugt og UV-stråling og mod udefrakommende forurening. Styrken i produktet kommer fra silken, som en den stærkeste fiber, der findes. Produktet forsegler hvert hårstrå og beskytter derved hårfarven fra falme. Det er derfor godt til farvet hår, der trænger til lidt ekstra liv og volumen.
Og for det ikke skal være løgn kan du også smøre Silk Therapy på kroppen, jep den er god nok.
Hvis du lige vil se om det holder stik det jeg skriver, inden du investere i en stor flaske håreliksir med det samme, fås de i 15ml flasker.
Dette indlæg blev udgivet i HAIR, I RECOMMEND.... Bogmærk permalinket.

10 svar til THE LITTLE HAIR MIRACLE

 1. Malene skriver:

  Det skal prøves. Du har ikke også et godt tip til en god conditioner?

 2. Lea Binta skriver:

  Mit problem er tit, at conditioner og andre produkter der gør håret blødt, får mine naturlige krøller/fald til at forsvinde ret meget.. Er det også sådan med dette produkt?/Lea Bintawww.truntespalads.blogspot.com

 3. Jo´s skriver:

  Kære MaleneEfter jeg er begyndte at bruge silk therapy, har fokus ikke været på conditioner…der er bare for mig blevet en sekundær ting. Før brugte jeg Redken og det var jeg rigtig glad for. For mig indeholder silk therapy alt det at condition også gør…bare lige lidt extra. Så parfumefri conditioner fra supermarkedet er fint, når jeg bruger silken.Du må meget gerne give lyd hvis du prøver silken : )Kh fra Jo

 4. Jo´s skriver:

  Kære Lea BintaDer findes mange rigtig gode curlenhanching produkter på markedet, bl.a. fra Redked og Sebastian. Jeg har selv semikrøllet hår og synes ikke silken trækker min krøller ud, tværtimod synes jeg den er fantastisk til at samle håret. Prøv evt at starte med 15 ml silke (det er lidt pebret i prisen).Kh fra Jo

 5. Hyldemor skriver:

  Jeg vil bare gerne vide hvor den kan købes???? ;-)Kram Maria

 6. Jo´s skriver:

  Kære Maria,Jeg ved danhair.dk har agentur på Biosilk og deres produkter. Så tror helt sikkert de kan maile dig en forhandlerliste ellers er der masser af webshops som har silken : )Kh fra Jo

 7. Hyldemor skriver:

  Smukt… Jeg går straks på jagt. Mit hår har hårdt brug for noget trylleri efter uendelige lyse striber… 😉

 8. Christine skriver:

  Elsker det her produkt. det er bare ikke til at få fat i ..

 9. Hyldemor skriver:

  Hej Jo, Nu har jeg så fået købt en flaske. Hvor meget skal jeg bruge, og i vådt eller tørt hår?Kh Maria

 10. Pingback: VACATION “MUST HAVES” – ALWAYS IN MY HAIR | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.