PRIME YOUR FACE UP!

Jeg læste for nyligt et indlæg på BEAUTYSPACE om primere…. Måtte erkende at jeg troede primere var en uddød race siden jeg uden den store begejstring prøvede et par stykker for en del år tilbage. Men tog jeg fejl…Primeren er nemlig ved at blive rigtig populær og med god grund, for jeg har selv testet en primer. Må sige jeg blev gladeligt overrasket.
DET HER KAN DU BRUGE PRIMER TIL.
Primeren udglatter fine linier i ansigtetf.eks omkring munden og øjnene. Kvinder med ar i ansigtet kan også benytte en primer. Specielt for ar som er lidt indsunkne kan primeren midlertidigt udfylde og udligne huden. Mens foundation alene faktisk nogle gange kan gøre opmærksom på ar i ansigtet på grund af den måde det vises på ujævn hud. Derfor kan primer ofte med held skjuler mindre ardannelser på huden. Selv om udjævning er midlertidig, kan det vare hele dagen p.g.a. kombinationen af makeup og primer gør at det hele binder bedre til huden.
En primer sandsynligvis indeholder voks, polymerer, og silikoner. Disse stoffer kan danne en forbindelse med din foundation, blush og øjenskygge så makeuppen holder bedre end de ellers ville. For eksempel kan en læbeprimer holde læbefarven friskere, som ellers ville ske.
SÅDAN GØR DU:

Primeren skal forstille at ligge på ansigtet som en base inden du bruger foundation og concealer. Så derfor start med primer, derefter founddation og concealer eller gør som som sjældent bruger foundation. Primer smøres på om øjnene, dernæst concealer og vupti : )

HVILKE PRIMER SKAL DU KØBE?:

Jeg har testet Make Up Store´s primer og den er super, men der findes et utal på markedet, så det er med at finde den der passer dig bedst. Måske du har lyst til at anbefale din ynglings primer?!

Dette indlæg blev udgivet i make up store, MAKEUP, primer. Bogmærk permalinket.

2 svar til PRIME YOUR FACE UP!

  1. Hyldemor skriver:

    Gerne – jeg har kun prøvet én slags, den jeg selv har fra Elisabeth Arden – og jeg må virkelig sige, selv efter en hel nat (det sker desværre ikke så tit mere 😉 og søvn og det hele, så sidder makeup'en hvor den skal! Jeg skal dog helt sikkert prøve at lægge den på før min mineralske pudderfoundation, for jeg har faktisk syntes at man skulle være varsom med at 1) lægge for meget på og 2) tværer for meget i det, da huden på øjenlåget hurtigt kom til at virke lidt tør – men det kan jo være, at det her er løsningen!Kh Maria

  2. Jo´s skriver:

    Som udgangspunkt er det nok en god idé at bruge primer aller først og så med resten efterfølgende. Jeg synes også makeuppen holder meget bedre…især de her varme dage : ) Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.