GUEST BLOGGER WANTED!

Vil du afprøve Decubal’s nye spændende ansigts og kropspleje, samt være gæsteblogger her hos mig efterfølgende?? Jeg søger nemlig en læser som har lyst til at afprøve Decubal’s nye serie samtidig med mig, for derefter at lave et indlæg om produkterne som bliver postet på bloggen.
LIDT OM DE TO PRODUKTER DER SKAL TESTES:
Decubal Ecological Face Cream er skræddersyet til den nordiske sarte og tørre hud, som næsten kronisk er i undersskud af fugt på disse breddegrader. 
Decubal Ecological Body Lotion har en konsistens som ikke fedter og gør den derfor nem at smøre ind .
Begge produkter er økocertificeret og svanemærket og selvfølgelig derfor også uden parfume.

Hvis du vil være min gæsteblogger…. og har lyst at afprøve disse ovenstående to produkter, samt skrive din mening her på bloggen efterfølgende. Så læg en kommentar til indlægget og husk mail adresse hvis du ikke har en blog. Håber du har lyst til at være med : )
P.S
Har du været forbi Beautyspace??? Hvis ikke…så går du ihvertfald glip af noget.
Skønhedsblogger Anette har gaveregn. Du finder konkurrencen HER
Dette indlæg blev udgivet i decubal, GUEST BLOGGERS, Skincare. Bogmærk permalinket.

11 svar til GUEST BLOGGER WANTED!

 1. Onkel Anne skriver:

  You can count me in!

 2. Jo´s skriver:

  Købt! Så er du min nye gæsteblogger…send mig din adresse, så sender jeg produkter til dig samt en mail med nærmere info. Dejligt du vil være med : ) Kh fra Jo

 3. Amalie Ancher skriver:

  Det lyder spændene :-)Det kunne jeg da godt tænke mig!Mail: Amalie_ancher@hotmail.comBlog: http://www.danishfashionblogger.blogspot.comMvh. AmalieGod aften

 4. Jo´s skriver:

  Kære Amalie,Jeg skal desværre kun bruge en gæsteblogger i denne omgang, men måske du vil være med en anden gang…det håber jeg. Ellers har jeg en ret fed give away igang med smukke øreringe fra by BLANK…trækker en vinder imorgen, måske du vil være med : )Kh fra Jo

 5. K skriver:

  Nårhh – der var jeg for sent på den! Sig endelig hvis du skal prøveklude en anden osse. Er SÅ meget på jagt efter nye produkter som har det hele og som samtidig ikke ruinerer mig som dem jeg bruger nu gør 🙂

 6. Jo´s skriver:

  Hold lige øje i august med test resultatet og så kan man jo håbe der kommer en give away efter sommeren med netop disse produkter ; )Kh fra Jo

 7. Hyldemor skriver:

  Hehe, ja jeg ville da også gerne… Særligt hvis du skal afprøve et vidundermiddel mod uren hud!!!Kh Maria

 8. Anonymous skriver:

  Ærgerligt at jeg kom for sent – for produkterne havde passet perfekt til mine "staldpige-kinder" og tørre ben ;-)//Louise T. (hvis Googlekonto bare ikke vil med blogspot)

 9. Jo´s skriver:

  Louise med staldpige kinderne…fat mod, du har stadig chancen, vi skal bare lige ramme august : ) Kh fra Jo

 10. Hej Jo, har netop set din side, og vi vil rigtig gerne, vores side hedder http://www.kosmetik-lagersalg.dkjeg kan kontaktes på support@kosmetik-lagersalg.dkSer frem til at høre fra dig!

 11. Jo´s skriver:

  Desværre så er produktet allerede testet og indlægget skrevet. Kh fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.