HAIRY PUPPIES AND BROW FIX

Hvem der dog ikke kender Brooke Shields famøse bryn fra 80´erne….der er lige før der er skrevet bøger om dem. Og de er tilbage, de der brede naturlige bryn. Mine bliver dog næppe aldrig som Brooke Shields…de er ganske medfødte og har man ikke dem fra naturens siden, så glem det. Der kan ikke engang diverse brynprodukter klare uden det vil se for malet ud. Og dog, måske hvis man er rigtig god i Photoshop : )
Men hvad skal vi så gøre for at brynene bliver mere naturlige at se på? Først og fremmest, så skal de gro…ingen plukkerier, bare gro og det er ikke for utålmodige mennesker, men giv dine bryn ca. 3 mdr. (gem dem evt. bag store solbriller) og så er dit udgangspunkt meget bedre til at opnå flotte bryn og måske nogle brede nogle af slagsen. Brug evt. en hvid kajal til at omkredse brynet, så er det lettere at plukke herefter. Ellers finder du flere tips om bryn HER.
Et godt tip – Hvis du vil holde styr på brynene på en økonomisk måde, så brug hårspray på en rundbørste eller en brugt rengjort mascarabørste istedet for diverse brynklistrelimejegskalgivedig produkter. HUSK at brynene er det der giver dit ansigt karakter!
Dette indlæg blev udgivet i brow fix, Brows, lashes/brows. Bogmærk permalinket.

3 svar til HAIRY PUPPIES AND BROW FIX

  1. Hyldemor skriver:

    Hehe, åååh… der når jeg aldrig til… Med lyse spinkle øjenbryn… og lade dem gro… åh, det virker næsten skræmmende, sådan nogle uplukkede bryn signalerer totalt ligegyldighed og sjusk… *fnis*Jeg har altid været dybt misundelig på mellemøst-piger – de kan få de vildeste smukke bryn… og en lidt pænere kulør end mig 😉

  2. Jo´s skriver:

    Man må jo nogle gange lide for skønheden og 3 måneder som sjuskedorte er nu allige billigt sluppet, hvis man render rundt med ikke så heldige bryn af slagsen : )Er sikker på dine lyse bryn er flotte, bryn der er lyse Kan absolut også være trendy og se rigtig flot ud.Kh fra Jo

  3. Anna skriver:

    Jamen, nu tænker jeg en del over det med øjenbryn, men har svært ved at gennemskue, hvad der passer bedst til de forskellige ansigtsformer og øjenområdetyper – nu har jeg fx ikke så meget øjenlåg, hvorfor jeg tænker, at brede øjenbryn "tager for meget plads", men det er ikke noget, jeg ved så meget om, må jeg indrømme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.