GUEST BLOGGER ANNE – REWIEW ON SKINCARE

Anne fra bloggen Onkel Anne har sammen med mig testet skøn ny økologisk hudplejeserie fra Decubal.
Det her siger Anne om Decubal Eco:
Glæden og forventningen var stor, da jeg fik at vide, at det var mig, der skulle være tester af Decubals nyeste skud på creme stammen! Decubal er egentligt ikke et mærke jeg har stor kendskab til, andet end at jeg kigger på det når jeg er på apoteket. Så ser det nemlig naturligt ud, når jeg udspionerer, de unge mennesker, der køber graviditetstests og kondomer.

Jeg var på sommerferie på Fanø, og sommerferie betyder sol, så det var det perfekte tidspunkt at teste cremen. Desværre var solen ikke særlig venlig over for testen, for den viste sig sjældent. Men afprøvet cremen fik jeg alligevel.

Ansigtscremen og bodylotionen er begge i praktiske beholdere med pumpe. Det gør det så meget nemmere at transportere og mindsker de bakterier, der jo nemt kan sætte sig i en dåse, hvor låget bare skal skrues af. Selve emballagen er holdt i et design og farver, der signalerer renhed. Renhed både tænkt som fri fra alle de giftige stoffer, der kan være i creme og renhed i forhold til selve formen på emballagen.

Jeg har ikke været vant til at bruge ansigtscreme, fordi jeg har haft svært ved at finde en, jeg kan tåle og min hud kan ånde igennem. Ansigtscremen er mild og jeg har ikke haft problemer med at tåle den. Den har en dejlig konsistens og er nem at smøre ud. Duften er neutral, og det er jeg fortaler for. Selv om solen ikke har været helt med os herhjemme, så har jeg dog fået farve i kinderne, og cremen har modvirket tørheden, som jeg ellers har haft lidt problemer med før.
Bodylotionen er også parfumefri, hvilket er en fordel, hvis man som jeg, kan finde på at barbere ben uden skum eller vand. Benene får ikke de grimme røde knopper som reaktion på cremens sammensætning. Konsistensen er mere flydende end ansigtscremen, og det er lidt irriterende, når den skal smøres ud. Cremen er langt tid om at trænge ind i huden, og husk lige det. Ellers kan du nemlig komme af sted med hvide cremeplamager på benene, og det er bare ikke så fedt først at opdage det, når en af ungerne fra dit barns SFO kommenterer det. Jeg indrømmer ikke, at jeg taler af personlig erfaring! J Selv om cremen er lidt tynd og er længe om at trænge ind, så er jeg rigtig glad for den. Mine ben er nemlig lige som de skal være, mindre tørre, uden røde knopper og lige til at sætte tænderne i!

Prisen på både bodylotion og ansigtscremen synes jeg er fin. Faktisk i den billige ende i forhold til, hvor lækre cremerne er. Alt i alt er jeg imponeret over cremernes effekt, og der er ingen tvivl om, at jeg i hvert fald har fundet den ansigtscreme, som jeg vil bruge mange liter af fremover!
Tak til Anne fordi hun ville teste Decubal Ecological og gæsteblogge : )
I får også lige en kortfattet anmeldelse fra mig:

Super emballage…ikke noget med med fingrerne ned i krukken. Ingen parfume i hudplejen er altid et stort plus for mig.
Fik mig noget af en overraskelse da jeg prøvede ansigtscremen, den strammede op (jep, det gjorde den, sgu!), fugtede UDEN AT FEDTE og trængte hurtigt ind i huden…kender I ikke det når man bare skinner i ansigtet hele dagen fordi der er lige lovlig meget knald på den fugtgivende ansigtscreme.
Med bodylotionen har jeg det på samme måde som Anne. Synes den var lang tid om at trænge ind i huden, men tilgengæld når det så var trængt ind efterlod den ikke rester af creme på tøjet..det kan være ganske irriterende på en tynd silkebluse. Ingen røde knopper efter barbering på benene…det er jo skønt. Og prikket over i’et må være prisen…den er nemlig helt iorden og så er der råd til noget af alt det andet tøsegrej.
Så “two thumps up” herfra til Decubal for deres nye serie.

Dette indlæg blev udgivet i decubal eco, GUEST BLOGGERS, I RECOMMEND..., Skincare. Bogmærk permalinket.

4 svar til GUEST BLOGGER ANNE – REWIEW ON SKINCARE

 1. Hyldemor skriver:

  Det lyder jo bare rigtig super… Men bliver så lige lidt nysgerrig – hvorfor barberer du uden vand?Kh Maria

 2. Onkel Anne skriver:

  Hyldemor fordi jeg er doven! Nogle gange synes jeg det tager så langt tid at gøre det i badet, selv om jeg er sikker på, at det giver mindre tør hud 🙂

 3. Hyldemor skriver:

  Hehe, okay.. fair nok… 😉 Jeg døjer nemlig meget med røde knopper på benene, så jeg håbede lige du havde fundet et guldkorn 😉

 4. Onkel Anne skriver:

  Jamen jeg synes du skal prøve den bodylotion her… Men jeg bruger faktisk gilette embrace og så barberskum med aloe. Og så bagefter body. Det gør jeg en gang imellem, og da er de røde knopper væk. Men altså som jeg skrev til dig før, så skraber jeg oftest bare lige hurtigt om morgenen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.