THE CREAM LINER EXPERIENCE

Så du skønhedsexpert Silke Granes anbefalinger om  amerikanske E.L.F. Cosmetics i Go´ morgen Danmark forleden?
Det er jo ingen hemlighed at jeg går ind for at få mest muligt for pengene når det kommer til hudpleje og makeup produkter.  Derfor er jeg rigtig glad for at have fået mulighed for at teste en nogle  produkter fra E.L.F.
En af produkterne jeg har testet er en såkaldt cream liner og en liner pensel. Jeg må tilstå at det er den første cream liner jeg tester. Konsistensen er lidt en tilvænningssag, når man har været vant til cakeliners…men det afskrækker absolut ikke. Jeg var positivt overrasket hvor godt den sad fast og når man har nået den alder hvor makeuppen begynder at kører lidt rundt i ansigtet er det absolut en fordel. Penslen “angled eyeliner brush” var rigtig god at bruge til den cremet konsistens og det var let at at påføre en helt tynd liner med den. “Two thumps op” for kvalitet og pris.
Dette indlæg blev udgivet i e.l.f. cosmetics. Bogmærk permalinket.

4 svar til THE CREAM LINER EXPERIENCE

 1. Rikke skriver:

  Helt enig… E.l.f. laver nogle af de bedste cream eyeliners – og så til 30,-!! Jeg vil anbefale dem til ALLE! Og så er de også gode som en almindelig base! :)www.rikkes-makeup.blogspot.com

 2. Jo´s skriver:

  Jamen der er noget om snakken : )Dejligt du vil dele….noget mere af det! Kh fra jo

 3. Jytte skriver:

  Jeg vil lige sige 1000 tak for den flotte præmie som jeg fik med posten idag!KH Jytte 🙂

 4. Jo´s skriver:

  Dejligt at høre det er nået frem : ) håber du bliver glad for det. KH fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.