ARE YOU MY NEW GUEST BLOGGER??

 

Dorte K, Camilla herfra indlægget og Terasa J, som har sendt en mail skal teste Bio-Oil.
Hvis I sender mig en mail med jeres adresser så sender jeg Bio-Oil retur.
Rigtig glad for at der hvar så mange der ville være med. Håber I er med igen næste gang jeg skal bruge gæstebloggere – God fredag
Jeg var til et spændende pressemøde igår for lanceringen af en helt speciel olie i Danmark. Jeg er nu altid ret skeptisk omkring produkter der slanker, formindsker og lover evig ungdom, men dette produkt lød faktisk ganske interessant.
Bio-Oil ligger nr 1 på listen over bedst sælgende hudplejeprodukter mod ar og strækmærker i 23 lande verden over. Ollien har vundet 69 prestige hudplejepriser og ligger fast i top 5 hos kosmetikkæden BOOTS i England.  Udover fugter den og har også en forbyggende effekt på strækmærker og kan bruges af gravide.
Oilen har først debut i butikkerne fra ca uge 37-38.
I samarbejde med Bio-Oil får 3 personer lov til at teste denne superoile og derefter anmelde produktet som gæsteblogger her på bloggen. Det er dog en forudsætning at du har strækmærker, ar eller hormonpletter for at kunne teste produktet og at du vil lave en anmeldelse her på bloggen efterfølgende.
For at være med så send mig en mail eller læg en kommentar til indlægget om hvorfor du netop gerne vil afprøve bio-oil.
Håber I har lyst til at være med – Se evt billeder på min Facebook fra pressemødet for Bio-Oil HER.
Annoncerer de tre testpersoner imorgen her på indlægget : )
Dette indlæg blev udgivet i bio-oil, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

14 svar til ARE YOU MY NEW GUEST BLOGGER??

 1. Anonymous skriver:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve den, da jeg er meget ked af mine stærkmærker.Anna Lei

 2. Helle skriver:

  skal man vise billeder før og efter ???hvis man ikke skal vil jeg godt for efter 5 børn så har jeg en del strækmærker 😉

 3. Regitze skriver:

  Hej Jo.Wauw – det lyder næsten for godt til at være sandt. Jeg har et ar efter et skateboarduheld; lige over min læbe. For det har jeg bl.a. hørt: "har du haft hareskår?" og "du har noget snot lige der". Tænk hvis jeg kunne mindske det via olie – det lyder næsten for godt til at være sandt, så det gad jeg i hvert fald godt at se om det er. Derudover ville mine ben godt kunne bruge en forbedring – de bærer præg af en barndom med meget leg og klodsethed (hvorfor vokser man ikke fra det!?) og har lidt stort under myg i år. Har rædsomt mange ar-pletter efter de sataner.Jeg venter spændt – kunne være SÅ spændende at prøve på mit 10 år gamle ar i ansigtet…KH Regitze

 4. sille skriver:

  Uhhh, det ville jeg gerne. Har lidt strækmærker, ikke så mange. Men har tilgengæld et væld af ar. Bl.a i hovedet efter spring i brandmand (ret langt brandar), styrt på ski og skøjter (på hagen, ved øjenbryn og ned langs kæben) og senest et ret langt ar ned af næsen efter fald (totalt klodset eller måske bare uheldig:) Har udover dem et hav af ar forskellige steder efter trampolin, arbejde på Mc D (med efterfølgende mange brandar), diverse styrt på rulleskøjter, waveboard, ski og så lidt operationsar som ikke er helet så smukt på bla hænder osv.osv. Praktisk talt er min krop dækket af ar rundt omkring. Er ikke fordi jeg er utilfreds med dem men desværre er en del af dem blevet ret synlige og ikke helet specielt smukt. Så ville være fantastisk hvis der faktisk var noget som kunne hjælpe. Har prøvet lidt forskelligt, dog uden det helt store resultat. Så vil meget gerne være testperson <3

 5. Onkel Anne skriver:

  Jeg har strækmærker så jeg kan dekorere en hel mur med dem. Så jeg stiller mig gerne til rådighed igen!

 6. Anita skriver:

  Tænk, at skulle reklamere med de der strækmærker, man helst så som værende ikke-eksisterende … men de er der også her og jeg melder mig naturligvis også som en mulig testperson 🙂

 7. Dorthe K skriver:

  Et par strækmærker på lårene, en del ar fordelt hist og her – bl.a. fra blindtarm, en ske i hovedet (don't ask!!), kejsersnit og 16 cm langt/4 mm bredt fra brystben til navle, pigmentpletter en masse i ansigt og bryst.. Hey – hvis den her olie kan ta bare en brøkdel af det – jeg tænker 1 mm af bredden på et ar eller to, bare en smule af pigmenteringerne og bare et halvt strækmærke – så tror jeg måske nok at jeg vil overveje igen at vise mig i bikini (dog først når det igen blir sommer og efter brug af adskillige flasker selvbruner, meeeen ikke desto mindre:-))Jeg vil helt vildt gerne teste – fik jeg egentlig sagt det?

 8. Maria skriver:

  Min lillesøster har fortalt mig om denne olie, som hun opdagede da hun var på New Zealand. Hun siger den er helt vildt god og jeg har villet prøve den selv også. Jeg har en del strækmærker på hofterne og en del ar, så jeg vil da meget gerne have muligheden for at teste denne lækre olie.

 9. Camilla skriver:

  Hej!Jeg tester gerne! Jeg har ingen strækmærker fra min graviditet, men til gengæld har jeg en masse på mine hofter og lår, fra da jeg gik i puberteten omkring de 12år. Hvis de kan formindskes vil det da være fantastisk!Kh Camilla

 10. Jehona skriver:

  Hej!Jeg tester gerne den bio oil! Har lige oprettet min egen skønhedsblog, så vil forfærdelig gerne skrive om dette produkt i din blog og min blog : http://jehonasmakeup.blogspot.com/Jeg har i en ret ung alder kedelige strækmærker som jeg er rigtig ked af.. De er kommet fordi jeg tog lidt for hurtigt på :/

 11. Anonymous skriver:

  HejJeg vil meget gerne teste Bio oil..Jeg har masser af strækmærker, men de er gamle..Til gengæld har jeg en del operationsar, som trænger til at blive mindre synlige..Og til sidst nogle hormonpletter i ansigtet..Har fået fjernet nogle med laser, men der er kommet nye til..Jeg har et enkelt spørgsmål vedr. olien..Kan den klare solskader i ansigtet også?Hvis bare alle mine ar på hals, ryg og mave, vil blive mindre…Hilsen birthe.gug@live.dk

 12. Hyldemor skriver:

  Hej Jo, kan jeg sende dig en mail privat om det?Kh Maria

 13. Anonymous skriver:

  Altså jeg købte olien på nettet for 2-3 (måske endda 4) år siden og der står at man skal bruge den 2 gange om dagen i minimum 3 mdr. Det har jeg IKKE gjort, for den virker egentlig fint nok selvom man bare bruger den en gang imellem. Jeg havde nogle strækmærker på inderlårene fordi jeg havde taget meget vægt på på kort tid og så tabt det igen, og det har den hjulpet rigtig fint med. Også ar (jeg er lidt af en vildbasse :P) som ellers har været rigtig slemme og dér hvor jeg har fået et par sting efter en ulykke, har den været rigtig god til at afhjælpe.+ Den er mega drøj i brug. Jeg har stadig virkelig meget tilbage.. Men den er MEGET fedtet/olieret som gør at den er lidt besværlig at have med at gør og også er derfor at jeg ikke har brugt den mere end gang imellem. Men tænkte lige at i ville have lidt insider info fra en som havde brugt olien i længere tid 😉

 14. Pingback: A LITTLE WONDER FROM BIO OIL + GIVE AWAY | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.