CHEEK GUIDE

Kinderne er det vigtigste! Hvis der ikke er kulør på kinderne kan det næsten være ligemeget med resten. Det er prikken over i´et….det er det sted som er et tegn på ungdom og som giver glød til ansigtet. Blush skal lægges der hvor din naturlige rødmen viser sig på kinderne, det giver nemlig friskhed til ansigtet.
Blush kan også sagtens lægges under kindben, som mange nok har fået tudet ørerne fulde, men overvej nøje hvad din makeup skal gøre for dig og i hvilke anledning du smuksere dig til.

(Scarlett Johannson)
Der findes et utal af blushes i forskellige farver og konsistenser og jeg anbefaler det hele. Det er nemlig og det der fungere bedst for dig og din hud. Har du tendens til let rødmen, så undgår, rødlige, rosa, pink toner og prøv evt nogle brunlige nuancer, såsom bronzers. Er du nået den alder hvor huden er blevet tyndere i ansigtet og der er kommet en del rynker, kan en cremblush være en fordel for bedst mulige naturlige resultat.
Her mit bud på 7 gode blushes:
 1.  Nars “super orgasm” – en let presset pudder blush med perlemor.
 2. e.lf. cometics “peachy” – en fin mineral blush med let skin.
 3. Stila “berry flush” –  en let gele der giver et mat skær af farve på kinderne.
 4. Benefit “benetint” – er nok en af de mest kendte blushes, ihvertfald i USA. Det er ved at have en del år på bagen og er stadig en super fantastisk blush. Den giver en helt naturlig glød til kinderne.
 5. Bobbi Brown “bronzer” – altid fantastisk med en silkeblød pudderpresset bronzer på kinderne med let perlemorsskær. Til sommerkinder hele året rundt.
 6. Sephora “blush mousse” – let cremet blush.

7. MAC “posey” – en cremeblush der bare gør det den skal….en af mine favoritter. En cremet konsistens der let smøres ud med fingerne.

Dette indlæg blev udgivet i blushes, cheeks, I RECOMMEND..., make up products, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

4 svar til CHEEK GUIDE

 1. Hyldemor skriver:

  Dejligt… den evige kamp… 🙂 Næst efter bryn *S*Og hvor skal det så ligge – for ja, nu har jeg i de sidste par år skudt under kindbenene, men det er så slut nu?

 2. Jo´s skriver:

  Man kan sagtens skyde under kindbenene, men det er som regel for at korrigere ansigtsformen og optisk snyde så det ligner der er kindben. Man gør det feks også på s/h fotos. Så medmindre man ingen kindben har og ikke vil være for makeuppet, så læg det naturligt…så det ikke ligner man har makeup på, men derimod har en glød : ) Kh fra Jo

 3. Hyldemor skriver:

  Og det har jeg så gjort den sidste uge – og er faktisk vild med det! ;-)Tak for endnu et godt tip!

 4. Jo´s skriver:

  Hvor dejligt at høre….glad for mine tips kan bruges : ) KH fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.