GUEST BLOGGER – SILKE GRANE

Kender du denne smukke kvinde??? Silke Grane – Skønhedsredaktør på magasinet Liv til kvinder på 40 + år, samt Go Morgen Danmarks faste skønhedsekspert.

Hvilke makeup produkter har du altid med dig i din taske?
Lipgloss, lipgloss, lipgloss! Jeg har lige pt. 6 forskellige lipglosser i min håndtaske, de varierer i friske koral og transparente bærfarver, jeg elsker især Bobbi Browns, Face Stockholms og Estée Lauders glosser. Men der er også en enkelt rød læbestift, den bruger jeg ikke så tit, men hvis jeg skal noget, så bliver den lige duppet på læberne. Den er fra Make Up Store og farve hedder Drama Creme, cremet klar rød farve. Så har jeg altid en håndcreme, da jeg hurtigt får tørre hænder. Den jeg har lige nu er fra Shiseido, men har også været en flittig bruger af Jurliques håndcremer. Og så har jeg også altid en glasneglefil i tasken, den kan også komme igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen.
Dine favorit produkter?
Min absolutte yndlingsfoundation er Shiseidos Lifting Foundation, den giver fugt og dækker godt uden at være masket. Huden ser sund og fugtmættet ud, en ting jeg virkelig sætter pris på når nu de små rynker er begyndt at komme. Den kan jeg virkelig anbefale!
Til vipperne er der intet bedre en Lash Queen mascaraen fra Helena Rubinstein, den giver nemlig både længde og volumen. Og den er nem at bygge vipperne op med. Min favoritøjenskygge er fra Bobbi Brown, den hedder Metallic Cream Eye Shadow. Konsistensen er cremet, men holder helt fantastisk. Jeg elsker farven Antique Gold, som er en udefinerlig gylden brun med shimmer i. Den kan også bygges op til en kraftig festmakeup. Jeg får ofte komplimenter for den!
Hvis der var et skønheds produkt du ikke kunne leve uden, hvad ville det så være?
Mascara, jeg ville hade at skulle gå uden! Ellers synes jeg, at jeg har svært ved at leve uden en læbepomade .
Hvad betyder skønhed for dig?
Meget, jeg brænder for skønhed og elsker at nørde med den. Især parfumer er min store passion! Så som skønhedsredaktør på magasinet Liv og Go Morgen Danmarks faste skønhedsekspert, er jeg virkelig landet på rette hylde. 🙂 Når vi taler om udseende, er en positiv udstråling altafgørende. Har du ikke den, så hjælper det heller ikke at se godt ud.
Dine bedste skønhedstips?
At være glad, det giver den bedste udstråling og smitter af på omgivelserne. Skal det være mere håndgribeligt, så er det at få renset huden hver dag. En velplejet, ren og smuk hud behøver ikke så meget makeup.
Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, GUEST BLOGGERS, I RECOMMEND..., make up products, Silke Grane. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.