EVERYBODY LOVES BEAUTYSPACE

Hvis du er nysgerrig for at få nogle af Anette’s skønne beautytips, så læs videre…for jeg har nemlig været så heldig at Anette vil gæste bloggen.

Hvad har du altid med i tasken?

Anette: Origins VitaZing SPF 15 (giver omgående glød, fugt OG SPF – jeg ser den som min tryllecreme) plus en sort eyeliner og en læbebalm. Og sørme også en duft – lige pt. er det Untitled fra Maison Martin Margiela.

Hvis der var et skønhedsprodukt du ikke kunne leve uden, hvad ville det så være?

Anette: “Jeg har ikke noget jeg ikke kan leve uden…kun mine børn ; o ) Og min mand ; o ) Også måske Imedeen ; o ) hahahahaha”.

Dine favoritprodukter?

Anette: Det er et unfair spørgsmål. Sorry (griner). Jeg har også mere end et barn, men intet favoritbarn. Sorry…

men jeg tror, jeg har 50 favoritprodukter(og de rammer jævnligt bloggen).

Hvad betyder skønhed for dig?

Anette: Det er mange ting. Først og fremmest er det, når mennesker bobler så meget af glæde, at det ses i øjnene og hele ansigtet. Smil kan gøre alt andet overflødigt, som tilfældet var da jeg mødte skuespilleren Ryan Reynolds smil på The Soho Hotel i London – eller endnu bedre: når mine børn sender dagens første godmorgen-smil. Men det er også skønhed, når jeg ser dygtige makeup artister eller hud-entusiaster trylle med alverdens ansigter.

Dine bedste skønhedstips?

Anette: Folk slår mig snart, for det er SÅ sindsygt kedeligt; solbeskyttelse og endnu mere solbeskyttelse. Og så var der faktisk en klog ældre fransk kvinde der for nylig sagde til mig, at ingen bliver skøn af at have nok i sig selv. Smukke mennesker er dem, der for alvor interesserer sig for andre. Klogt sagt, synes jeg. Mere lavpraktisk er jeg afhængig af gode planteolier og ansigtsmassage – både de fra andres hænder og DIY-metode.

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, GUEST BLOGGERS, I RECOMMEND.... Bogmærk permalinket.

8 svar til EVERYBODY LOVES BEAUTYSPACE

 1. Anette skriver:

  Hvem behøver blush, når man har blog-venner som dig? Tak af hjertet.

 2. Regitze skriver:

  Anette er fantastisk – gid mine veje må krydse hendes en dag 🙂

 3. rijaH skriver:

  Årh Anette er så sød altså 🙂 Glæder mig til at en dag have fornøjelsen af hende IRL også 😀

 4. Lita Bech skriver:

  Man kan mærke Anettes positivitet og glæde gennem ordene.

 5. Nanna skriver:

  Jeg kan kunne være enig! Anette er fantastisk både "online og offline" 🙂

 6. Marianne skriver:

  Har også haft fornøjelse af at opleve Anette til Beauty-live – det skal I prøve! Hyggeligt, sjovt, inspirerende og lærerigt. Kommer også til din by snart. kh Marianne

 7. Jo´s skriver:

  Anette….I lige måde – KHOg vi glæder os til Anette kommer til KBH : ) Der bliver rift om de billetter…I just know it.Kh fra Jo

 8. Hyldemor skriver:

  Vi elsker Anette! ;-)Kh maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.