GUEST BLOGGER – EVA MARIE SIHM

Photobucket

Hvis du ikke allerede har været forbi Eva Marie´s skønne blog, så skulle du tage et kig forbi HER. Her er masser af hjertelige og sjove indlæg om hendes hverdag, samt tips og spændende konkurrencer.

Eva Marie Sihm er til daglig Nordic PR Manager for Elizabeth Arden og ved en helt del om dullegrej : )

Hvilke makeup produkter har du altid med dig i tasken?

Når årstiderne skifter som nu, så reagerer min krop, og jeg kan mærke det tydeligt på min hud, mine læber og mit hår. Her om efteråret har jeg derfor altid en Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 med i tasken. Normalt ville jeg bruge den originale Stick for et naturligt look, men lige i øjeblikket bruger jeg farven Berry. Den giver en rigtig fin diskret nuance af rød – mens den stadig plejer mine læber. Derudover kan man også ret ofte finde en Elizabeth Arden Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20 i min taske, som giver en flot, naturlig dækevne.

Dine favorit produkter?

Uh ha jeg har mange, men lige nu er Prevage Clarity nok på min top 3 liste. Jeg har kæmpet rigtig meget med pigmentforandringer gennem de sidste år, men på ca. to måneder fjernede Prevage Clarity stort set alle mine pletter. For mig var det et lille mirakel, for jeg led virkelig under det, og jeg ved, at der også er mange andre der døjer med samme problem.

Andre favoritprodukter er:
• Hair Powder fra Bumble and Bumble og Universal Mattering Mousse for Wizards fra Davines da begge giver volume til mit fine skandinaviske hår.
• Warming Hand & Foot scrub fra Green Tea – velplejede bløde hænder er must.
• Generelt hele Prevage serien – jeg kan ikke finde på at forlade mit hjem uden at  have Prevage Face på, da den beskytter mig imod ALT.
• Cleansing wipes, da de er gode når jeg er ude og rejse f.eks. Ole Henriksens ”Truth to go” wipes.

Hvis der var et skønhedsprodukt du ikke kunne leve uden, hvad ville det så være for et?

Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules!! Ceramider er de er allervigtigste lipider i hudens barrierelag og disse kaspler er spækket med ceramider, der er identiske med hudens egne. Jeg bruger dem som en kur, når jeg føler at min hud mangler glød og ustråling og de er en drøm at påføre. Sidst så er de uden konserveringsmidler eller parfume.

Hvad betyder skønhed for dig?

Skønhed er den glæde man oplever ved resultatet. Jeg går højt op i kvalitet og innovation og elsker produkter der har en videnskabelig tilgang til hudplejeformuleringerne. Bortset fra det, så holder jeg bare rigtig meget af skønhedsbranchen og har arbejdet i den lige siden jeg blev færdig med min Cand.Merc i 2006.

Dine bedste skønhedstips?
Skønhed for mig er et totalt koncept – plej din hud, spise varieret & sundt og dyrke noget motion – så skal både din indre og ydre skønhed nok komme frem.

Husk at kigge forbi bloggen imorgen hvor der er konkurrence – Mine 5 favoritter!

Dette indlæg blev udgivet i GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

Et svar til GUEST BLOGGER – EVA MARIE SIHM

  1. Pingback: Jo’s Makeup Blog « Evamariesihm's Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.