GUEST BLOGGER – ALLAN TORP

Jeg tænkte vi havde brug for lidt mandligt selskab på bloggen, så derfor gæster Allan Torp onsdags indlægget. Allan er PR Konsulent hos Gubi og medindehaver af Danmarks lækreste bolig blog BUNGALOW5. Og mon ikke han har et fif eller to til hvad vi kvinder måske kan glæde mændene med hertil jul?!

Hvis du kunne vælge et produkt som du ikke kan undvære, hvilke ville det så være?

Jeg sværger til Dermalogica, hvorfor ved jeg egentlig ikke, grundlæggende nok mest fordi det fungerer. Og som bolig nørd, så skal det jo også helst se pænt ud på badeværelset!

Har du nogle gode tips til hudpleje for mænd? hvis ja, hvilke?

Find produkter der fungerer på dig, og hold dig til det. En mand skal ikke bruge voldsom lang tid på hudpleje, men det skader jo heller ikke at se pæn ud. Jeg startede med at få ansigtsbehandling hos Klinik Tobias og fik besked om hvilke produkter jeg skulle bruge til min hudtype – dem holder jeg mig nu til.

Hvad er dine favoritprodukter?

Kan næsten ikke siges nok gange, men Dermalogica. Synes det fungerer rigtig godt og er så er det rimelig billigt, hvis man køber det her www.jerseybeautycompany.co.uk –  vær dog opmærksom på der kan komme moms på!

Hvad betyder det ydre for dig som mand?

Det ydre betyder selvfølgelig rigtig meget, både i mit job og min hverdag. Det er vigtigt for mig, at være pæn og præsentabel.

Hvilke dufte vil du anbefale?

Jeg har et par stykker – Om vinteren bruger jeg Commes des Garson’s ”Man” og Dolce Gabbana’s  ”The One”. Om sommeren bruger jeg Dior’s  ”Dior Homme og Chanels  ”Allure Homme Sport”.

Hvad gør du selv for at pleje dig selv?

Igen Dermalogica, hvor jeg bruger ansigtsvask (special cleansing gel) og ansigtscreme (active moist) dagligt og selvfølgelig en øjencreme også (intensive eye repair)! Hver 14. dag ca. (og her kommer noget jeg normalt er ret privat om!!) så går jeg først rundt 10 min. med en maske (intensive moisture masque) og derefter 10 min. med en vitaminmaske (multivitamin power recovery masque), men så stopper festen også der!

Dette indlæg blev udgivet i L'Oréal Powder Room FW spring 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.