INSPIRATION FOR YOU EYES

Fremhæv dine øjne med farver.
Photobucket
Hører tit at kvinder lægger den samme makeup altid, fordi de ellers ikke ved hvad de skal finde på. Men der skal ikke så meget til at ændre en smule. Prøv eksempelvis at skifte din sorte, grå eller brune liner ud med en farvet en af slagsen. Det giver din makeup et tvist og prøv nogle forskellige farver, f.eks. turkise, grønne, blå og lila nuancer. Det giver et pift til dine øjne og din makeup.

Lineren på billederne er “Sparkling Smaragd” fra Make Up Store.
Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, DIY, I RECOMMEND..., liner, make up products, make up store, MAKEUP. Bogmærk permalinket.

5 svar til INSPIRATION FOR YOU EYES

  1. Men når man så, som moi, er whitywhite, så ligner man sgu et fastelavnsris! 😉 Kh Maria

    • josmakeupblog skriver:

      Det tror jeg ikke på : ) Jeg er selv ligbleg, men vælger ikke stærke pang farver. Men derimod f.eks. mørkegrøn eller mørkeblå, men du skal også finde den farver der giver dine øjne et pift. Nogle gange skal man lige et par forskellige linerfarver igennem. Og ellers hvis du har nogle farvet øjenskygger, så brug dem som liner istedet..påfør med en pensel eller vatpind : ) KH Jo

  2. KURSUS NU Jo, si’r jeg bare! 😉

  3. “synes godt om” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.