THE WINNER OF E.L.F. COSMETICS

Så er der trukket en heldig vinder af konkurrencen fra e.l.f. cosmetics, som skal prøve mine 5 favoritter… Heidi – send mig en mail og så sender jeg makeup retur.

Tusind tak for alle jeres skønne kommentarer : ) Dejligt så mange ville være med…..Og fordi jeg er så glad for I følger min blog, har jeg i samarbejde med en masse skønne sponsorer lavet den lækreste og største konkurrence til jer på bloggen. Der er masser af fantastiske præmier at vinde og håber I har lyst til at være med. Hold øje med bloggen allerede i næste måned hvor det går løs : )

Husk at følge bloggen på facebook hvor jeg poster nyheder om events, konkurrencer, samt extra billeder og del gerne siden : )

Dette indlæg blev udgivet i GIVE AWAY. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.