CHI STYLING IRON

Det kan være en jungel at finde de rigtige skønhedsprodukter, men det kan også være en jungle at finde de gode styling gadgets. Men det er der råd for ihvertfald hvis du vil have et glattejern der både kan krølle og glatte….Og som selveste NASA har været med til at udvikle og har været forgænger for de fleste keramiske glattejern der er på markedet idag, ja ja…den er skam god nok.

Jeg har været den heldig indehaver at CHI glattejernet i over 10 år og lige meget hvilke andre modeller jeg har forsøgt mig med er jeg hele tiden gået tilbage til det. Det kan bare noget de andre ikke kan…det bager fugten ind i håret med negative ioner og efterlader det silkeblødt. Det udtørrer heller ikke håret, som almindelige glattejern gør efter længere tids brug.

CHI’s styling produkter er også rigtig gode og det er altid en god idé at bruge sammen med varme styling gadgets, da det også beskytter håret mod varme, samtidig med det styler håret.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairgadgets, hairstyling, I RECOMMEND.... Bogmærk permalinket.

6 svar til CHI STYLING IRON

 1. Nu er jeg ikke den store flade-fanatiker 😉 Men har et ghd jern – hvordan er forskellen?
  Kh Maria

  • Jo's skriver:

   For mig er det et klasse spørgsmål og jeg har bare altid synes CHI bare var lidt bedre end de andre.Og foreskellene er nok ikke så store mere, da andre har kopieret CHI’s teknologi. Nogle taler måske for GHD og andre mærker, men jeg er bare en CHI pige : ) Kh Jo

 2. Pernille skriver:

  Hey!
  Jeg har selv haft dette CHI-glattejern længe, og jeg ELSKER det! Jeg har tidligere haft ghd, men det er bare ikke ligeså godt som CHI. Jeg købte mit i USA, men nu er det gået i stykker, og nægter simpelthen at skaffe et andet end dette, men kan ikke finde det nogen steder! Ved du om man kan få det i DK, eller nogen steder på nettet der leverer til DK? Du være en life saver! Knus Pernille 🙂

  • Jo's skriver:

   Du må skynde dig og købe et nyt…det kan ikke undværes : ) Ring på 55 37 00 76 så oplyser de dig om nærmeste forhandler – Kh Jo

 3. Sascha skriver:

  Hej med dig. Tak for en god og inspirerende blog. Vil bare lige høre dig om det er denne model du har http://www.folica.com/tools/flat-irons/chi-ceramic-flat-iron-original-one-inch-chi? For så har jeg vist fundet et godt julegaveønske, har nemlig længe været på udkig efter et godt glattejern der både kan glatte og krølle 🙂

  • Jo's skriver:

   Tak selv…dejligt jeg kan inspirerer : ) Det er lige nøjagtig det glattejern jeg bruger….Håber du får lige så meget glæde af det som jeg har. KH Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.