HOW TO DO SHADES

Jeg får ofte af vide at det med øjenskygge kan være rigtig svært. Derfor har jeg lavet denne DIY på en øjenskygge som både åbner øjet, men også kan få tætsiddende øjne til at synes længere fra hinanden.  Makeup kan nemlig meget mere end at være en flot øjenskygge eller smukke røde læber. Makeup kan nemlig forme ansigtet ligesom øjenskyggen på collagen ovenfor…den kan korrigere og modellere ansigtet, så man optisk kan snyde lidt hist og her : )

Mit bedste tip:

Husk altid at tone skyggen med en ren pensel, som kommer der ikke hårde kanter på skyggen. Og lægger du lys øjenskygge i inderste øjenkrog får det øjnene til at virke længere fra hinanden.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, DIY. Bogmærk permalinket.

8 svar til HOW TO DO SHADES

 1. Bruger du skygge til at lave liner? Jeg bruger blyant normalt, men synes tit det bliver for tykt og klodset – har du et godt tip?
  kh Maria

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger faktisk mest øjenskygger som liner, da jeg synes det er meget nemmere at arbejde med. En skyggeliner er let at tone, også ind i øjenskyggen, den er ikke lige så hård i udtrykket som f.eks. en blyant eller flydende liner, kan som regel bruges med lidt vand og derved blive lidt ligesom en cakeliner. Synes også en skyggeliner holder bedre end en blyant, som også kan have en tendens til at smitte af på øvre øjenlåg (dog med undtagelse Make Up Stores, de smitter ikke rigtig af). Se evt tidligere indlæg her: http://josmakeupblog.dk/2011/08/feeling-blue/ – KH Jo

 2. Ja, de kan både smitte af og blive hårde, det er jeg enig i…
  Jeg kunne dog alligevel godt bruge en trin-for-trin DIY – også gerne med billede af penseltype.

  Putter du så bare lidt vand på penslen?

  Cakeliner – det har jeg brug for at få forklaret… 😉

  Kh maria

  • Jo's skriver:

   Cakeliner er en flydende liner som ligner lidt en øjenskygge, men som du bruger med en våd pensel. Jeg vil meget gerne lave en diy med pensel både med tør og våd liner : ) Det er hermed noteret – KH Jo

 3. Maria skriver:

  Nu har jeg så forsøgt mig frem et par dage, og jeg kan godt lide det mere støvede udtryk der giver 🙂 men jeg oplever også, at der er stor forskel på farven. Man bør vel bruge en ret mørk skygge for at det virker ordenligt?
  Kan du anbefale nogen?
  Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.