ISSAHRA ARGAN OIL

Nogle af min favorit hudpleje produkter har i mange år været kropsolier. I perioder kan jeg godt lide at skifte mellem bodylotions og olier.

For nylig har jeg testet en skøn olie fra ISSAHRA. Olien stammer fra en lille nød (Argan) der kun findes og dyrkes i Marokko. Den har rigtig mange plejende og forebyggende egenskaber. Denne olie er duftfri og kan bruges i ansigt og på kroppen. God til at give huden et extra fugtigheds boost i de her kolde måneder, hvor huden har stor tendens til at udtørre.

Dette indlæg blev udgivet i I RECOMMEND..., Issahra argan oil, moisturizers. Bogmærk permalinket.

8 svar til ISSAHRA ARGAN OIL

 1. Hej Jo,
  Jeg oplever bare, at når jeg bruger olier er huden fedtet i laaaang tid (længere end min tålmodighed kan bære 😉
  Kh Maria

  • Jo's skriver:

   Kender det godt,,,argan olien, synes jeg feks trænger hurtigt ind i huden til forskel for nogle andre typer olier. Men for at undgå fedteri, bruger jeg faktisk olie om aftenen i ansigtet som natcreme og smører mig ind i olie lige når jeg kommer ud af badet (altså inden jeg har tørret mig), så synes jeg det trænger hurtig ind i huden. Tror olierne svinger ret meget i fedtetendens. KH Jo

 2. Ok, jeg har faktisk lige købt en bodyolie med granatæble og en eller anden nød 😉 fra Matas, den er også rigtig lækker… og trænger forholdsvis hurtigt ind – den er også mere som en tynd tynd bodymilk.

  • Jo's skriver:

   Den har jeg set og den skal også prøves…Matas er kommet med nogle ret lækre produkter det sidste stykke tid : ) KH Jo

 3. Kan varmt anbefales, kan godt forstå at jeg købte den sidste flaske der stod i vinduet.. 😉

 4. Pingback: THE NEW BLACK…. | Jo's Makeup Blog

 5. diana skriver:

  Hej jo’s. Ville høre hvor har du købt den der issahra argan olie. Syntes ik jeg kan finde den nogle steder på nettet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.