TRESEMMÈ

Jeg har gjort noget jeg ikke har gjort i laaaang tid….den parfumefri shampo og conditioner er indtil videre lagt på hylden efter 5 år og to børn.

Det sidste års tid har jeg været rigtig træt af mit hår. Det er langt, ufarvet og ret kedeligt, men efter en omgang TRESemmé er der kommet liv og fylde i mit hår der efterhånden når helt ned til lænden….jeg har altid været fascineret af et sundt velplejet hår, tiltrods for mit hår har været farvet mørkt og blondt siden mine teenager år. Synes virkelig mit hår lige har fået et extra nyk opad og ser meget velplejet ud…godt at prøve noget nyt, især når resultatet er rigtig godt.

Mit bedste tip:

Prøv ikke at vaske håret hver eller hver anden dag, brug evt en tørshampo. Jeg har vænnet mit hår til kun at blive vasket hver 4 eller 5 dag. Mine hovedbund fedter ikke længere så hurtigt som da jeg vaskede mit hår oftere.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hair products, hairstyling, TRESemmé. Bogmærk permalinket.

13 svar til TRESEMMÈ

 1. Lise skriver:

  Jeg kan desværre ikke finde nogen shampoo som både mit hår og hovedbund kan lide. Enten er håret lækkert og hovedbunden klør – eller hovedbunden ok og håret kedeligt.

 2. Spændende… Jeg troede egentlig ikke at der var nogen af supermarkedsprodukterne der sådan virkede… 🙂

  • Jo's skriver:

   Vi har jo alle forskellige hårtyper, så det der virker for dit hår virker ikke nødvendigvis for mit hår. Jeg har dog brugt supermarkeds shampo og conditioner i de sidste fem år og det har jeg været ganske tilfreds med. Og i forhold til jeg har brugt meget dyre shampoer og conditions før det i rigtig mange år, så synes jeg aldrig mit hår har været bedre end det er nu : ) KH Jo

 3. Julia Hausfrau skriver:

  Jeg er også lige begyndet med noget der ikke er hverken svane eller ø på….Dårligt for min samvittighed, men virkelig godt for mit hår!

  Ville sende dig en mail om det der med gæstebloggeri, men fik den retur med meldingen om at din mailboks er fuld. Blot FYI 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan være en hel befrielse ikke at være økosvaneparfumefri korrekt bare en gang imellem : ) Sender dig en mail…har fået tømt postkassen – Kh Jo

 4. Åh dit tidligere indlæg om kløende hovedbund – det lyder som om du har set mig ned i hovedet! 🙂 Jeg har prøvet en sort (flaske) shampoo fra Bio+ uden større held, findes der andre varianter?
  Kh maria

  • Jo's skriver:

   Jeg brugte den med rød mærkat, samt spritten fra bio+…det hjalp efter lidt tid. Nu bruger jeg Davinés hver eller hver anden gang jeg vasker hår og har stort set ingen problemer mere. Har ellers gået til hudlæge og fået strålebehandlinger, fået shampo på recept osv…men først efter bio+ og Davinés har jeg ikke flere problemer (må nok hellere også lige tilføje at jeg har brugt parfumefri shampo og conditioner i 5 år, dette kan måske også hjulpet på det). KH Jo

   • Maria skriver:

    Hvad hedder produktet fra Davinés? Det lyder som noget jeg skal kigge efter.
    Kh maria

    • Jo's skriver:

     Purifying anti dandroff shampoo – Jeg har brugt det i mange år og det virker rigtig godt for mig : ) KH Jo

 5. Camilla skriver:

  Hejsa,

  Jeg har lige et enkelt spørgsmål. Når du skriver at du kun vasker hår hver fjerde eller femte dag, betyder det så, at du ikke en gang skyller dit hår i de mellemliggende dage eller betyder det bare at du ikke bruger shampoo?

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger ingenting i mit hår mellem hårvaskene, skyller det heller ikke…dog de sidste par dage sætter jeg altid håret op, da det er for fedte til at have hængende løst. Har dog fundet en super løsning på det med fedtet hår : ) Det poster jeg i et indlæg den kommende uge. Det er virkelig et super tip! KH Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.