EVENT AND FACEBOOK GIVE AWAY

Hvad skal du d.7 december?? Jeg skal sammen med el.f. cosmetics, Danish skin care og i samarbejde med Tini Orwild/Stylewise holde foredrag om at se 10 gange bedre ud fra færre penge. Læs mere lige HER om arrangementet, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig.

Jeg sætter en lækker goodiebag på spil…..Besøg min facebook side HER og vær med. Det eneste du skal gøre er at trykke “synes godt om ” og dele facebook siden på din egen facebook side. Jeg trækker en heldig vinder på facebook på Fredag 4 nov. Håber du har lyst til at være med.

Dette indlæg blev udgivet i e.l.f. cosmetics, EVENTS, facebook, GIVE AWAY, L'Oréal Powder Room FW spring 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.