SALT SCRUB

Det her er ren guf til kroppen….nu har jeg ikke tid til tage på kurophold, men jeg har muligheden for at tage lidt kurophold med hjem. jeg er blevet rigtig glad for at exfoliere min hud en gang om ugen og er vild med Comwell’s Spa lososhy – Salt Body Scrub. Duften er meget mild og synes min hud bliver rigtig blød efter brug. Tænker lidt det kunne være en perfekt værtindegave : )

Dette indlæg blev udgivet i Comwell Spa, I RECOMMEND..., salt bodyscrub. Bogmærk permalinket.

4 svar til SALT SCRUB

 1. Pia Sabine skriver:

  Jeg hr selv lige været igang i køkkenet med at lave en body scrub, det kan helt sikkert anbefales:O) Tjek opskriften ud på min blog, hvis du har lyst.

  Dejlig aften <3
  Pia Sabine

 2. Jess skriver:

  Dejligt med en anmeldelse af lige præcis dette produkt, da jeg lige går og overveje at prøve det :o)

 3. Stine skriver:

  Hmm, jeg havde slet ikke samme oplevelse med den scrub! Jeg oplevede ubehageligt mange rødder knopper op og ned af mine ben, samt en kløe der varede hele natten 🙁 øv øv! Ikke at fortrække fra min side.

  Fin blog i øvrigt!

  • Jo's skriver:

   Det var da ubehageligt…nogle gange kan scrub være lidt for hårdt for huden alt afhængig af hudtypen. Men det kan også være en allergisk reaktion på æsteriske oiler, som mange faktisk reagere på. Man kan også lave sin egen scrub, som måske ville mere egnet i dit tilfælde : )

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.