MINERAL EVOLUTION

Mineral Evolution er en ny ekslusiv mineralserie der er kommet til landet. Produkterne er pafume- og parabenefri, mineralsk baseret. Jeg har testet adskellige af produkterne og synes de er rigtig gode. Særligt vil jeg fremhæve bronzerne som har nogle skønne farver (som næsten hører til sjældenheder de her farver, perfekt til blush og øjenskygge – bronzers efter mit hjerte) og iøvrigt rigtig fin konsistens – Loose finishing powder som bruges efter man har lagt basen og som holder lidt extra på svedperlerne  – Øjenskyggerne kan også bruges med vand til f.eks. liner – Reflectoren er fantastisk som base skygge – Læbestifen har en rigtig god konsistens og holder rigtig godt.

 1. Bronzer
 2. Loose finishing powder
 3. Mineral blush
 4. Reflector
 5. Mineral øjenskygge
 6. Læbestift
 7. Lipliner
 8. Kabuki børste
 9. Mineral foundation

Kunne du tænker dig at vinde nogle af Mineral Evolutions skønne produkter, så klik på nedenstående link.

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i I RECOMMEND..., make up products, mineral powder. Bogmærk permalinket.

Et svar til MINERAL EVOLUTION

 1. Regitze Jørgensen skriver:

  uh! Hvordan ligger priserne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.