DELANCE FASHION COMMUNITY

Har du været forbi det nye community og blive medlem? Det har jeg og jeg har været så heldig at blive skønhedsredaktør på det nye sight.

Delancefashion Team Member

Hvad går det ud på?

Med personlige profiler, interessegrupper, fotogallerier, eventoversigter og en pulserende aktiv fælles ’væg’ der indeholder brugernes statusupdates, tips, fotos og spørgsmål  til hinanden, er det nye danske online sociale medie ’Delancefashion Community’ et åndehul for alle mode- og skønhedsinteresserede. Sitet skaber dermed et vigtigt alternativ til alle der ikke ønsker deres egen blog, men også et spændende supplement til dem som allerede blogger.

Hvad kan man bruge communitiet til?

Med en håndfuld aktive erfarne bloggere og fagfolk på sitet, forekommer Delancefashion communitiet også at være et godt sted at søge råd og vejledning hvis man drømmer om at arbejde i mode- og skønhedsbranchen. Er du medlem kan du på din profil angive links, hvilket kan være en god strategi i forhold til at øge trafikken på din blog, facebook eller twitter side. Og da tonen på sitet er åben og venskabelig, er det nemt at komme i snak med meget erfarne folk : )

Håber du har lyst til at kigge forbi og blive medlem ligesom jeg : ) KLIK HER for at komme til sightet.
Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i L'Oréal Powder Room FW spring 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.