GUIDE TO DIVA LOOK

1-Collager8Mangler du inspiration til den kommende tids julefester, så kig lige med her. Jeg har nemlig samlet nogle skønne produkter der ikke slår fejl. Stilen er Hollywood diva, looket er elegant, farverne er enkelte og klassiske.

1. Vipperne er et must – sorte vipper fra Depend. 2. Sort creme liner fra e.l.f. cosmetics – extra holdbar til en festlig aften. 3. Creme blend blush fra MAC, posey – til en let glød til kinderne og min ynglings af slagsen. 4. Vita Liberata selvbruner uden duft – lige til at give huden et lille pift af sommer til den måske lille sorte sag af en kjole og den kan du vinde i min julekonkurrence. 5. Lip Pencil fra MAC, kiss me quick – til ay tegne læberne flot op. 6. Chanel neglelak, steel – fordi jeg er vild med grå på neglene. 7. Dou adhesive vippelim – fordi det er den eneste rigtige. 8. Duo øjenskygge fra Elizabeth Arden, illusion – en lys til base og highlight, samt en mørk grå/sort skygge til globen. 9. Matt rød læbestift fra Make Up Store, china red – fordi røde læber er SÅ flot.

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, blush, cream eye shadow, e.l.f. cosmetics, liner, lipstick, make up products, make up store, Nails. Bogmærk permalinket.

Et svar til GUIDE TO DIVA LOOK

  1. Rosanna P. skriver:

    Sikke en dejlig blog du har! Lækkert med nogle tips – som jeg klart vil tage i brug. Så selvfølgelig er jeg fast læser! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.