10 THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT BRUSHES

1. Køb pensler til dit eget behov, ikke til en professionel.De billige kan være lige så gode

2. Bløde pensler er som udgangspunkt nemmere end de lidt hårdere og fladere af slagsen

3. Ægte eller uægte hår har ikke den store betydning for din makeup, kun din samvittighed

4. Gode pensler kan tåle rigtig meget lige fra håndsæbe til opvaskemiddel

5. Man kan godt blødgøre sine penselhår en smule med conditioner

6. Vask dine pensler ofte…evt en gang om ugen

7. Penselrens er godt hvis du skal have renset dine pensler hurtigt

8. En rigtig god pensel drysser ikke øjenskygge, den holder på det

9. Brug en pensel til den lyse skygge og en til den mørke

10. Pensler bliver ikke ødelagt af at stå med børsterne opad og tørre

Læs evt. mine tidligere indlæg om pensler HER og HER

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Brushes. Bogmærk permalinket.

3 svar til 10 THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT BRUSHES

 1. Pernille Faurskov skriver:

  I nogle tilfælde er det ikke en god idé at lade penslerne stå op og tørre, da der løber vand tilbage i “samlingen” ved penselshår og skaftet af penslen. Det hele er ofte limet sammen, og efter flere gange shampoo og vand kan limen opløses, og hårene kan falde af. Jeg lader altid mine pensler tørre på et håndklæde, for så suger det hurtigt det vand der ikke kunne presses ud af penselshårene 🙂 – Bare et lille tip 🙂

 2. Jo's skriver:

  Det har jeg læst andre har skrevet at det kan ske, men min erfaring er at der der aldrig er faldet hår af mine pensler i de 12 år nogle af mine pensler har stået op at tørret, heller ikke nogle af mine nyere og billigere pensler. Har vel pensler fra 7-8 forskellige mærker. Jeg presser vandet ud af penslerne når jeg har vasket dem, så de kun er fugtige inden jeg stiller dem til tørre. Men skal selvfølgelig tørre sine pensler på bedst mulig vis, stående eller liggende – Og tak for tip….altid godt at høre andres erfaringer : ) Endelig del en anden gang.

  KH Jo

 3. Dorte Heinrich skriver:

  Super:-) Tak for de gode råd. lige hvad jeg har gået at tænkt, om jeg kunne. Så synes jeg det med samvittigheden om ægte eller ej, bør man tænke over. Samt den makeup og creme vi bruger…:-) i forhold til både miljø og os selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.