LASH GUIDE

Det er blevet rigtig populært med kunstige vipper, men ikke nødvendigvis store vipper. De naturlige vipper som bare giver lidt extra længde eller fylde er rigtig hot.

Guide til vipper:

1. De dyrer vipper er ikke altid de bedste. Dem på billedet er fra e.l.f. cosmetics og koster fra 12,68 kr. Prøv dig frem og find dem du synes er bedst.

2. Sørg for at købe en længde der passer til dine øjne. Man kan altid klippe en smule af vipperne hvis de skulle være for lange.

3. Limen er det vigtigste, for er lime ikke god bliver vipperne ikke siddende. Jeg har brugt Duo Adhesive i 12 år og det er kun gået galt hver gang jeg har prøvet en ny lim. Så nu holder jeg mig ihvertfald til den.

4. Det er nemmest at komme mascara på inden vipperne, da mascaraen så ellers kommer på vipperne og så er de ikke gode at genbruge.

5. Når øjenlåget er lukket er det mindre end når det er åbent, derfor plejer jeg at komme vippen på et halvåbent øje. Og når den sidder kan man lukke øjet indtil det er helt tørt.
Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i e.l.f. cosmetics, lashes/brows. Bogmærk permalinket.

4 svar til LASH GUIDE

 1. Hvor køber du den lim, du anbefaler?
  Kh maria

  • Jo's skriver:

   Enten på nettet, teaterhjørnet på Vesterbro eller også mener jeg MAC også sælger den (det har de ihvertfald gjort) Kh Jo

 2. Malene skriver:

  Man kan også købe DUO lim hos Inglot 🙂

  Kh Malene

  http://www.miss-makemeup.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.