NATURAL WEAR

Nye læbeprodukter er altid velkommen vores håndtasker – og her er et fint og naturligt et af slagsen!

Natural Wear Lip Shimmer i farven ”106E Spice”

Photobucket
Wet n Wild (hmmm… lidt suspekt navn, men hva’ dælen) er et amerikansk kosmetikmærke, som laver absurd billige produkter… Det kan godt mærkes på indpakningen, men produkterne er der skam ikke noget i vejen med – der er et par enkelte guldklumper ind imellem. Spice er den fineste bær-farvede pink, som glider nemt og blødt på læberne. Den er super pigmenteret, så man skal passe på, at der ikke kommer for meget på – nedenstående billede er en streg med produktet…

Det gode ved dette produkt er, at det indeholder naturlige olier og vitaminer, hvilket er godt for alles tørre vinterlæber. Det består hovedsagligt af naturlige ingredienser – godkendt af det amerikanske NPA (Natural Produkt Association), men ved ikke om det ville gå igennem herhjemme, som et organisk produkt… Der er jo forskellige regler i alle lande.  Vi har endnu ikke kunne finde en komplet liste over ingredienser, så kan ikke garanterer et 100% naturligt produkt.

Det eneste minus vi kan finde, er emballagen. Umiddelbare ligner det enhver anden læbebalsam, men der er en tendens til produktet smøres ud i låget og ender alle mulige steder det ikke skal være… lidt irriterende! Når det er sagt, så er vi ude i en lille stjerne! Det dufter lidt af mentol, hvilket også laver en lille prikken ved påføring, men det er meget meget diskret.

Produktet kan fås i ca. 6 farver, men de fleste indeholdte for meget shimmer og frost, så dem sprang vi over. Spice var den eneste cremede farve.Du kan købe Wet n Wild i Føtex og for lækkerheden ovenfor, må du slippe hele 40 kr. – good value for money piger!

Vi håber at have inspireret til bærfarvede vinterlæber – vi er bestemt fans!

 Kig endelig forbi BeautyJunkie.dk  – vi er vilde med at få besøg og smid gerne en kommentar, hvis I har noget på hjertet!

XO

 Cecilie & Birgitte/Beautyjunkie.dk
Photobucket

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i BeautyJunkie, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

6 svar til NATURAL WEAR

 1. Pingback: 2. dag på Jo’s Make-up Blog… | BEAUTY JUNKIE

 2. Regitze Jørgensen skriver:

  ej hvor er det billigt – de lyder lækre! MÅ PRØVE! 😀

 3. Jo's skriver:

  Altid godt med en god deal : )

 4. Janne skriver:

  Jeg har lige købt den på nelly.com, hvor den kun koster 29 kroner OG der er fragtfri levering frem til d. 23/12. Så behøver man slet ikke bevæge sig ud i det skrækkelige vejr 🙂

 5. Simone skriver:

  Bliver den virkelig så fin lyserød i farven? 🙂 Kan se, at der er nogen, der ser mere lyserøde ud end den, og synes virkelig, den farve på læberne, er fin! Dog synes jeg ikke, det ligner farven på selve produktet? Men det er måske bare mine øjne, der snyder? 🙂

  • Cecilie skriver:

   Hej Simone,

   Nej den er en lille smule mere mørk pink end på billedet – ikke nær så babypink. Du kan se flere billeder af produktet her:

   http://beautyjunkie.dk/?p=1159

   Alt afhængigt af hvor mørke dine egne læber er, så vil farven også variere. Håber det har hjulpet!

   Knus Cecilie fra BeautyJunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.