NEW GUESTBLOGGER AND IT’S NOT A SHE! BULLDOG PREVIEW.

Jeg håber I vil tage godt imod min nye faste gæsteblogger Niels, som fremover vil komme med tips til mændene om grooming, men som også kan give os kvinder nogle idéer til gaver. Jeg savner selv inspiration på den konto, men det kan også være det indbyder lidt mænd til at læse med. Hvad synes I?

Test af BULLDOG hudpleje produkter til mænd:

Jeg har testet nogle produkter til mænd fra Bulldog i en periode og er blevet positivt overrasket.

Om mig selv kan sige jeg nok altid har gjort lidt mere ud af hudpleje end mine venner fra fodboldholdet. Jeg synes hudpleje er vigtigt, men det er ikke noget vi mænd taler særlig meget om indbyrdes…det må nok siges at være lidt af et tabu, men jeg har faktisk ingen kvaler over at tale om facescrubs, ansigtsvask og dagcremer eller andre produkter der kan være en håndsrækning til et par trætte og slidte mandekinder.

I mange år har jeg brugt forskellige produkter, men først de senere år har jeg lært min hud at kende.

Serien fra bulldog gør lige hvad den skal… facescrubben er lidt gelagtigt og ikke for hård mod huden, ansigtsvasken renser fint op i huden uden at tørre den ud. Når det kommer til dagcremen er jeg ret imponeret, den passer min hud perfekt og jeg får tilpas med fugt. Den fedter ikke og derved undgår man at huden bliver skinnende i løbet af dagen, hvilket jeg ikke bryder mig om. Jeg synes heller ikke jeg i løbet af en lang arbejdsdag trænger til mere fugt. Den gør sit job rigtig godt og duften er citrusagtig, men meget neutral.

Denne serie vil være et oplagt julegave forslag til selv den mindst metroagtige mand…

/Gæsteblogger Niels


Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i Bulldog - mens skincare, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

9 svar til NEW GUESTBLOGGER AND IT’S NOT A SHE! BULLDOG PREVIEW.

 1. Christina Rud skriver:

  Synes det bronzefarvede er superfedt og ville passe godt ind sammen med mine andre sorte smykker….

 2. modepistol skriver:

  jeg synes det er en super god idé, dejligt med inspiration og godt at høre det fra en mands synspunkt. dog vil jeg gerne have tips til, hvordan jeg får min kæreste til rent faktisk at bruge de produkter jeg køber til ham???:-)

  han gør det ca. en måned (maks) og så forsvinder produkterne på mystisk vis…tænke tænke;-)

  kh
  modepistol

  • Jo's skriver:

   Godt spørgsmål – måske er det noget med at holde det ret simpelt. F.eks. en bodywash der også kan bruges til ansigtet og en dagcreme. Der også bare nogle mænd der har forbi over for produkter og synes det er alt for metro at smøre så meget som en dråbe creme på kroppen…mon han er en af dem?

   Kh Jo

   • modepistol skriver:

    God ide med combo body/ansigtsvask – det vil jeg prøve. tror mest han er lidt doven, så hans pleje “ritual” skal helst gå lidt stærkt fornemmer jeg:-)

 3. L & A skriver:

  Først og fremmest super ide med en mandlig gæsteblogger, og tak for et godt første indlæg 🙂

  Er meget interresseret i at høre hvor man kan få fat i disse produkter??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.