GUEST BLOGGER – THE VINTAGE HAUSFRAU

Da jeg selv startede i 2009 med at blogge (som livsstilsblogger) fandt jeg hurtigt inspirerende blogs og en af dem jeg stadig holder meget af at kigge forbi er “THE VINTAGE HAUSFRAU”.  Hvis du ikke kender bloggen, så tag et smut forbi Julia’s skønne univers fyldt med de lækreste cupcakes, søde Otto, kreaprojekter, give aways og skønne billeder.

Julia er 29 år og bor til daglig i Århus med kæresten og deres søn Otto på 21 mdr. Julia indehaver af “CUPCAKEFABRIKKEN” (som jeg ville ønske lå i KBH), hvor hun til daglig holder cupcake workshops. Hun er også igang med at udgive en bog om de lækre cupcakes på forlage Tofino, som udkommer i start 2012. (Og den glæder jeg mig til, som personligt er lidt af et kagemonster).

 Jeg har spurgt Julia om lidt på skønhedskontoen og hun svarede følgende:

Hvilke makeup produkter har du altid med dig i tasken?

– Mineralfoundation og rouge fra Youngblood og læbepomade fra Labello.

Dine favorit produkter?

– Samme produkter fra Youngblood, mascara fra Make Up Store (vundet hos dig i sin tid) og Touche Eclat fra Yves Saint Laurent.

Hvis der var et skønhedsprodukt du ikke kunne leve uden, hvad ville det så være for et?

– Rouge!…eller mascara. Tough choice.

Hvad betyder skønhed for dig?

– Det betyder meget for mig, at jeg føler jeg ser godt ud. Jo bedre jeg har det indeni, jo bedre ser jeg også ud udenpå. Skønhed kommer indefra, siger man. Sikke en cliché, men ih hvor er det sandt!

Dine bedste skønhedstips?

– Søvn, ansigtsvask morgen og aften, og en god nærende creme. Jeg elsker selv Night-A-Mins fra Origins.

Husk mine to julekonkurrencer stadig er igang og du er så velkommen til at deltage HER og HER

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i GUEST BLOGGERS, The Vintage Hausfrau. Bogmærk permalinket.

3 svar til GUEST BLOGGER – THE VINTAGE HAUSFRAU

  1. Spændende… 🙂 Fik du mon den tatovering du en gang bloggede om? 🙂
    Kh maria

  2. Julia Hausfrau skriver:

    Hej Maria. Det kan du tro! Jeg fik den lavet i Berlin i sommers, og du kan se den lige her: http://thevintagehausfrau.blogspot.com/2011/07/tattoo-tadaa.html 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.