WELCOME TO THE RED DOOR SPA

Jeg er ret vild med mit arbejde og for nogle fredage siden var jeg så heldig, at få lov til at være en del af til det vildeste event for Elizabeth Arden.

Eva Marie (PR Manager for Elizabeth Arden Nordic) ringede til mig og fortalte om et event hun skulle holde for retailers fra hele Norden. Hun skulle omdanne et stort fotostudio til et mini N.Y. med butikker og et Red Door Spa. Og for at være ærlig kunne jeg slet ikke forestille mig hendes idé, men sagde ja tak til opgave som makeup artist i The Red Door Spa, hvor jeg skulle makeuppe gæsterne…….og da dagen kom og jeg mødte op i studiet blev jeg godt nok overrasket….som i OVERRASKET! Det var det lækreste set up nogensinde og de vildeste goodies til alle gæsterne. Dj der fyrede det for vildt af…søde piger der hjalp kunderne med produkter…fik jeg sagt at der var produkter til alle gæsterne kvit og frit. Lige fra ipods, smykker, parfumer og cremer.

Hende Eva Maria hun ved hvordan der skal holdes et event! Vil du se flere billeder fra eventet finder du HER Og iøvrigt har hun jo også den skønneste tøseblog med gode historier, humor og billeder…den finder du lige HER.

Eva Marie…tak for den skønneste oplevelse!

Du kan stadig nå at deltage i mine to jule konkurrencer HER og HER

Photobucket

Dette indlæg blev udgivet i Elisabeth Arden, eva marie sihm, EVENTS. Bogmærk permalinket.

3 svar til WELCOME TO THE RED DOOR SPA

 1. Maria Lisette skriver:

  Jeg kommer helt sikker til for få af den slags arrangementer!!!! 😉

  Kh Maria

 2. Lise Emilia skriver:

  Det ser lækkert ud! 🙂

  Jeg har en giveaway på min blog,
  hvor der er et gavekort på 500 kr til Nelly.com på højkant.
  Tænkte du kunne have lyst til at deltage 🙂
  Link: http://www.bloglovin.com/m/3239874/350952244/fb/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5saXNlZW1pbGlhLmRrJTJGMjAxMSUyRjEyJTJGZ2l2ZWF3YXktNTAwLWtyLW5lbGx5LWNvbS5odG1s

  Kh Lise Emilia

 3. Christina B skriver:

  Aww hvor ser det bare hyggeligt og fint ud! 🙂 Lyder som et sejt arrangement, sig lige til næste gang, ikk..? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.