HAVE A GREAT HAIR DAY

Får du det bedste ud af dit hår?

Fem tips til hår inden du springer ud i nyt hår:

1. Hvis du skal farve dit hår, så sørg for farven passer til din hudtone, men også din type og gør op med dig selv om dit hår skal have et naturligt look eller skal se farvet ud!

2. Glem aldrig dit baghoved når du skal klippes….Profilen og frisuren skal passe sammen.

3. Husk at vi alle har forskellige hårtyper, hårstrukturer (baghoveder) og ansigtsformer, så hvad der er muligt for andre, kan måske begrænse dig. Meget vigtigt – KEND DIN FRISØR og en dygtig frisør kender også dine muligheder og begrænsninger.

4. Trænger du til et helt nyt look, men ikke vil lade lokkerne falde. Så klip evt. dit pandehår (bliv evt inspireret HER).

5. Husk at overveje at farvet hår og frisure kræver vedligeholdelse, samt styling. Så hvis du ikke er typen der bruger tid på styling, så vælg noget der ikke kræver så meget.

Du kan også prøve en af de utallige hårprogrammer på nettet, hvor du uploader et billed af dig selv og afprøver forskellige frisure og farver.

Mit bedste tip:

Brug fem minutter extra på dit hår og find inspiration på gaden, nettet og i magasiner. Og husk at et vejplejet hår altid ser flot ud : )

 

 

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hair products, hairgadgets, hairstyling, L'Oréal Powder Room FW spring 2012. Bogmærk permalinket.

3 svar til HAVE A GREAT HAIR DAY

 1. Maria E. Cole skriver:

  Kend din frisør er vigtig.
  Ej, hvor det stinker at flytte til en ny by >_<

  • Jo's skriver:

   Det er rigtig vigtig at kende sin frisør, men mindst lige så vigtigt at din frisør kender dig og dit hår : ) Måske nogen har fif til en god frisør, hvis du skriver din by her : ) Kh Jo

 2. Andrea skriver:

  hej, hvad hedder de der hjemmesider hvor man oploader billeder af sig selv osv 😀 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.