DANISH BEAUTY AWARDS

Jeg er endelig ved at komme mig over jul og nytår og er klar med årets første blogindlæg.

Kort før jul mødtes dommerpanelet fra Danish Beauty Awards til fotografering. Jeg var så heldig at svinge børsterne i det inspirerende selskab. Blandt dommerne var også at finde Anette fra Beautyspace og når jeg møder hende står munden slet ikke stille ; ) Og selskabet er spændende for sådan en makeup pige som mig til trods for 12 år på bagen…for ham Søren Hedegaard er jeg jo ret meget fan af eller rettere sagt fan af det han kan (hvis bare man kunne være en flue på væggen når han makeupper).

Se alle de dygtige og meget kompetente dommere lige HER

Og iøvrigt glæder jeg mig til det kommende forår med Danish Beauty Awards og se alle de nominerede produkter : )

Vil du forresten se hvor jeg ellers har svunget kosten i julen? Så kig forbi Bungalow5, som iøvrigt er den mest inspirerende boligblog ever!

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards, Nina H. Kluge, Silke Grane. Bogmærk permalinket.

2 svar til DANISH BEAUTY AWARDS

  1. Anette skriver:

    Kvalitativt blablabla vel at mærke. Og jubel når du laver dine mirakler.

    • Jo's skriver:

      Lige nøjagtigt Anette…..kom sådan til at grine da jeg så billederne af hvordan der bliver kaglet midt i makeuppen : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.