A LITTLE WONDER FROM BIO OIL + GIVE AWAY

Jeg skrev om Bio Oil tilbage i september og søgte testpersoner til at prøve det her vidundermiddel til rimelige penge der lige var blevet lanceret i Danmark. En af mine søde faste læsere meldte sig som testperson og i sidste måned fik jeg denne anmeldelse tilbage fra Dorte efter næsten 3 mdr. brug dagligt. Tak Dorte!

Tre graviditeter har sat sine spor – ikke så meget i form af strækmærker, men til gengæld så rigeligt i form af pigmenteringer og  ar fra de tre kejsersnit – så der har været steder nok at bruge olien! Undervejs har det været svært helt at vurdere effekten af olien, fordi man jo glemmer udgangspunktet efterhånden som tiden går, så jeg kan klart anbefale billeddokumentation!
Men til resultatet:
Jeg havde meget svage antydninger af strækmærker på det ene lår, og de er forsvundet! Pist væk! Desværre kan jeg ikke helt sige det samme om pigmentforandringerne i mit ansigt og på armene, men det havde jeg på ingen måde turdet at håbe på! Til gengæld er de klart blevet mindre tydelige! Huden er blevet mere ensartet – og jeg kan faktisk helt skjule pigmentforandringerne på mine kinder med makeup nu.. Det kunne jeg ikke for tre måneder siden!
Den største forandring har jeg dog set på mine ar – det ene fra kejsersnit og et andet temmelig stort operationsar. Desværre tog jeg fra start ikke et foto af disse, da jeg syntes, det er en anelse for privat.. Hvilket jeg faktisk godt kan ærgre mig over nu, fordi resultatet er så godt, at det burde deles! For arrene er blevet både lysere og blødere i løbet af de seneste måneder! Størst effekt på arret fra kejsersnit – sandsynligvis fordi det andet ar er flere år gammelt og dermed ikke ”gir sig” så let J Men der er klare forbedringer på begge!
Alt i alt – Bio-Oil er helt sikkert en keeper! Den har fået fast plads på hylden i badeværelset, og jeg fortsætter eksperimentet på egen hånd! Faktisk er olien også pt. i brug på min 1-årige datter, som for nogle uger siden blev limet i panden..
Og Jo – tak for muligheden for at teste! Jeg skal tilstå, at jeg ikke er så sikker på, at jeg havde været helt så standhaftig med olien, hvis ikke jeg efterfølgende skulle give mit besyv med her – men det har helt sikkert været det hele værd : )
/Dorte

60 ml Bio-Oil koster kr. 119,95 (vejl.) – Nærmeste forhandler oplyses på tlf. nr. 43 66 40 00.

Hvis du kunne tænke dig at prøve Bio Oil…er der nu 4 stk på højkant. Læg dit navn og mailadresse i kommentarfeldtet til indlægget, så trækker jeg 4 vindere 23 januar. Du er velkommen til at like bloggen på Facebook og dele konkurrencen på din facebook side.

Husk googlereader snart ikke længere kan bruges til at følge bloggen, men du kan derimod følge bloggen via Bloglovin eller Facebook.

KONKURRENCEN ER SLUT

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, bio-oil, I RECOMMEND.... Bogmærk permalinket.

122 svar til A LITTLE WONDER FROM BIO OIL + GIVE AWAY

 1. Eva Sørensen skriver:

  Meget lækker sag:-)

 2. Nanna Friis skriver:

  Uhh, det kunne jeg godt tænke mig at prøve! Har et på strækmærker jeg super gerne vil slippe af med… i hvert fald lidt. 🙂

 3. Marlene Høj skriver:

  Har nogle steder host og her, som godt kunne bruge lidt skøn olie 🙂

 4. Louise skriver:

  Har desværre også nogle steder hvor jeg godt kunne bruge olien.. 🙁

 5. Birgit skriver:

  Det lyder som et vidunder. Kunne tænke mig at prøve..så håber at være heldig. Vh

 6. Louise T. skriver:

  Det lyder HELT sikkert som noget for mig – efter en BR som helt ung døjer jeg stadig med lidt stive, hvide ankerformede ar omkring brysterne – operationen har jeg aldrig fortrudt – mere, at jeg ikke var bedre til at blødgøre efterfølgende – og måske også, at jeg ikke var mere kritisk omkring kirugen, men hvad ved man, når man lige er fyldt 18?
  Og de “frostsprængte” røde kinder har jeg da heller ikke noget imod at kunne gøre mindre synlige – som jeg af og til skriver på Beautyspace.dk – så er det mig med “Staldpigelooket” – nogen vil kalde det friske røde kinder, men når ansigtet strammer og svier lige så snart det bliver koldt, så synes jeg ikke, at det virker sundt mere…
  VIRKELIG flot forandring af huden – jeg gætter på kinderne 😉 Lige der, hvor jeg helt sikkert også vil sætte ind til at starte med 🙂
  I wish 😀

 7. Jo's skriver:

  Kære Læsere…husk navn og mail i kommentarfeldtet : ) Kh Jo

 8. Jeg er med! Indkøbte den selv for nogle måneder siden og jeg er ski’ blevet afhængig af det skidt 😉

  Jeg (og kæresten) er helt enig med Dorte – det virker! Så et mindre lager af Bio Oil skal opbygges på mit badeværelse 😀

 9. Kira B skriver:

  Det lyder som lidt af et vidunderprodukt! Har selv strækmærker på lår, hofter og bryster, så kan absolut bruge sådan en lækker præmie 🙂

 10. Pernille Faurskov skriver:

  Har også opetations-ar der kunne være mindre synlige tak:-)
  Pernille Faurskov
  Pernille@makeupstylist.dk

 11. Pia skriver:

  Jeg må indrømme, at jeg til at starte med var temmelig skeptisk overfor dette produkt… nok mest fordi jeg har prøvet et hav af forskellige andre cremer, kure, geleer etc. som alle LOVEDE at fjerne strækmærker… NOT! Resultatet udeblev (selvfølgelig) og mine penge var spildt direkte i kloakken – ØV!

  MEN efter at have set adskillige før og efter billeder af effekten af Bio-Oil er jeg solgt! Det må jeg simpelthen prøve! Og så koster det jo ingenting i forhold til fx Biotherm, Dior, Clarins etc.

  Jeg vil ELSKE at prøve Bio-Oil på egen krop :o)

  Kærlig hilsen – og tak for en superskøn blog, Jo.
  Pia Kühnell
  pop-nyt@mail.dk

 12. Cecilie K skriver:

  Ej hvor fedt 😀

 13. Kristina skriver:

  Vil meget gerne deltage 🙂
  Kristina
  Krisspus@hotmail.com

 14. Louise B O skriver:

  krydser fingre

 15. Camilla skriver:

  Uhh jeg har altså nogle mærke på mine lår som jeg vil give højre arm for at komme af med. Håber virkelig jeg vinder. Det virker som om det er helt fantastisk!

 16. Anne-Mette skriver:

  Den konkurrence vil jeg ikke gå glip af at være med i 🙂
  Det lyder lækkert.!

 17. Anne Katrine skriver:

  Hvem kan sige sig fri fra at have et par ar eller pigmentforandringer man gerne vil hjælpes af med 🙂 denne ville jeg helt sikkert gerne prøve, og dejligt med en testperson inden, så man virkelig kan se, at det duer 🙂

 18. Marie Louise Mikkelsen skriver:

  Hvor kunne jeg godt bruge den her! Jeg er simpelthen alt for selvbevidst om min krop – som på lår, hofter og baller er sået til med strækmærker ): Øv øv, når man er en pige på blot 18 somre, som grundet puberteten meget pludseligt tog 5-7 kg på ):
  Så det lyder som en lækker sag at få fat i!

 19. Onkel Anne skriver:

  Jeg har selv prøvet bio oil og jeg kan kun være enig. Mine pigmentforandringer i ansigtet er blevet betydeligt mindre synlige, så selv om jeg troede det var bluff, så må jeg erkende, at produktet faktisk holder, hvad det lover!

 20. Katrine mørk skriver:

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve, dejligt med en testperson så man kan se det virker (:

 21. Uh, hvor lækkert! Jeg har nogle gamle ar, som jeg virkelig gerne vil af med! Da jeg er rimelig ung og ikke har det vilde af penge til at bruge på det ene produkt efter det andet, som sikkert alligevel ikke virker, ville det være fantastisk at vinde det her! Skønt at man kan se en forandring.
  Hvis jeg skulle være heldig at vinde, så kan du skrive her: cassandra.marburger@hotmail.com
  Knus Cassandra M.

 22. Julia Hausfrau skriver:

  Åh, det vil jeg gerne prøve! Jeg har et par strækmærker fra min graviditet, og ville elske at blive dem kvit (eller bare lidt pænere). Tak for en god anmeldelse, så lyder produktet jo pludseligt realistisk.

 23. Emma Kathrine skriver:

  Fantastisk 🙂

  Emma Kathrine, emmakjaerulf@hotmail.com

 24. Lækker lækker præmie som jeg meget gerne vil prøve 🙂

 25. Onkel Eva skriver:

  Jeg vil også være med!!!

 26. Anita skriver:

  Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at prøve 🙂

  (moccanita@gmail.com)

 27. Maria Dybdahl skriver:

  Jeg vil vildt gerne prøve den.
  maria@dybdahl.eu

 28. jane k skriver:

  Årh jeg vil.så gerne prøve 🙂

 29. Julie skriver:

  Den ser godt nok lækker ud, kunne virkelig godt tænke mig at prøve 🙂 Har et ar på min mave som meget gerne måtte forsvinde bare lidt!

  julie_ekner@hotmail.com

 30. Sveta skriver:

  Hmmm… det er næsten for god til at være sand. Strækmærker!!! Jeg elsker mine børn, men men men hvis der bare nogle der havde fortælt mig om følgende….Jeg har et kridthvid hud og lilla/mørkerøde mærker på lår og ja underarme. Pinligt at vise sig i svømmehalen. Tro næsten at jeg er nød til at prøve den. Hvor kan man købe sådan en?
  VH Sveta

 31. Josephine skriver:

  Lyder spændende. Kunne godt tænke mig at finde ud af, om det virker! 🙂

  Josephine
  Jnorup@me.com

 32. Regitze skriver:

  uh har et ar efter en skateboardulykke lige over min læbe – gad godt se om Bio-Oil kan hjælpe der

 33. Marie B. skriver:

  Kunne ville godt tænke mig at prøve olien, og se om jeg kunne mindske mine strækmærker 🙂

 34. Susan Babbel skriver:

  Det lyder næsten for godt til at være sandt. det skal prøves. Så jeg krydser for, at jeg vinder din give away 🙂
  Kh. Susan

 35. Kristine Hansen skriver:

  Gud hvor ville jeg gerne vinde det! Har nogle rigtig grimme ar på arm og håndled efter flere operationer som ikke bliver pænere!

 36. Kristine Hansen skriver:

  Typisk så glemmer man alt om mail adr 🙂 D_IN_Disguise@hotmail.com

 37. Jytte Isberg skriver:

  Det ser spændende ud, det ville jeg ikke ha´spor imod at vinde !

  mail@jytteisberg.dk

 38. Camilla A. skriver:

  Efter lovprisninger flere steder (og Onkel Anne) er der måske håb.
  Jeg har pigmentforandringer samt en masse mindre ar efter en hudinfektion i bl.a. ansigtet, der gav bumser, som var jeg teenager (er 37)!
  Så hit med Bio Oil for søren:)

  kattemilla@hotmail.com

 39. Laila Holdt skriver:

  Uha det ville være fedt at vinde, har så mange grimme ar, som jeg gerne så blev mindre 🙂 Så vinder gerne her 🙂

 40. Malene skriver:

  Den vil jeg gerne teste.

 41. Line Madsen skriver:

  Lækker konkurrence – jeg håber (og trænger) 🙂

 42. Maria skriver:

  Ja tak dejlige dig! Det vil jeg helt sikkert gerne prøve!
  Kh Maria

 43. Anne Nielsen skriver:

  Den vil jeg også gerne teste. Alderen(52 år) sætter jo efterhånden sine spor i ansigtet med nogle røde karsprængninger på kinderne og ligeledes nogle blå sprængninger på benene og ned ved anklerne – jo der er nok af steder at prøve olien på 🙂

 44. Fru sommer skriver:

  Det lyder som et fint produkt – i’m in !!!

 45. HelleU skriver:

  Wauw den gad jeg godt prøve 🙂

  Liker på facebook og har delt konkurrencen med vennerne 🙂

 46. Gitte Fabrin Olsen skriver:

  uha, det kunne være fedt at vinde den..

 47. Camilla Hovej skriver:

  Det kunne bare være sejt at få lov at prøve efter 2 unger taget med kejsersnit 🙂

  God dag 🙂
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

 48. Linda Nielsen skriver:

  Vil gerne deltage 🙂
  Linda, neslein78@gmail.com

 49. Kirsten Nielsen skriver:

  Hvis den virkelig kan hjaelpe paa mine pigement fejl saa er der ikke graenser for hvor glad jeg bliver. viuffk@gmail.com

 50. Camilla Kruse skriver:

  Ih, det ville jo være et sandt vidunder at vinde denne olie.
  Jeg har desværre både pigmentforandringer og små lyse ar efter akne i ansigtet og strækmærker på lår og mave pga. et vægttab i en meget ung alder. Det ville derfor være skønt, at kunne komme til at se sig selv i spejlet, og kunne være stolt af det jeg ser. Jeg krydser i den grad fingre!

 51. Randi skriver:

  Den vil jeg godt nok gerne prøve! Den lyder som noget min hud ville elske.
  randieped@hotmail.com

 52. Randi skriver:

  Den vil jeg godt nok gerne prøve! Den lyder som noget min hud ville elske – og trænger til!
  randieped@hotmail.com

 53. Line Laursen skriver:

  Efter den lovprisning får jeg også lyst til at prøve 🙂

 54. Trine Holler Foget skriver:

  Det ville være fedt at prøve den lækre olie:)

 55. Pingback: FEET A FISH | Jo's Makeup Blog

 56. LouiseH skriver:

  Hold da op det lyder interessant! 2 graviditeter og overvægt har sat sine tydelige og ultra kedelige spor…

  Hep hep!

  Louise H
  Lh@talisker.dk

 57. Tina L skriver:

  Har så mange grimme ar efter slem teenagerhud, så kunne virkelig være en skøn præmie 🙂

 58. Charlotte Skovhuus skriver:

  Når man er 21 år, er det sidste man vil have strækmærker. Men det har jeg.. og mange, desværre. Efter jeg har fået igennem en hård periode har jeg taget meget på, hvilket har efterladt et utal af strækmærker. Det er flovt, synes jeg, men jeg trøster mig selv med, at når jeg har fået så mange nu, må jeg slippe, når jeg får børn 😉
  Håber virkelig på at vinde denne mirakelolie 🙂

 59. Josefine K skriver:

  Krydser fingre 🙂

 60. Anne S skriver:

  Det der vil jeg VIRKELIG gerne vinde!!!

 61. Anne S skriver:

  Det der vil jeg VIRKELIG gerne vinde!

 62. Mette skriver:

  Efter mange år med bumser, har det efterladt en del ar i ansigtet. Denne præmie er for fed!

 63. Anne M. skriver:

  I’m in!

 64. Anna Lei skriver:

  Meget lækkert

 65. dina skriver:

  ville være perfekt til alle de ar jeg har på benene. hvis jeg vandt vil jeg også itroducere det for min mor som blev kørt ned som 10 årig, og knuste knæskallen på arbejde.:)

 66. Birthe Rostgaard Nygaard skriver:

  Mums, det vil jeg virkelig gerne prøve..Her er der både trækmærker, operationsar, som jeg meget gerne vil – om ikke af med, så ihvertfald mindre synlige..
  Især det monsterar, som jeg har på halsen..Det ville være befriende at gå uden tørklæde, især om sommeren..

  Jeg krydser fingre, og håber at jeg kan blive en vinder..;-)

  mvh birthe.gug@live.dk

 67. Mai H. skriver:

  Den lyder helt enormt lækker!
  Har også læst om den på Pudderdåserne, så nu bør den nok prøves ligemeget hvad 🙂

 68. maibritt skriver:

  mange år med acne har desværre sat sit præg og vægtøgning har totalt ødelagt min mave. Ville være så dejlig at få denne præmie

  maibrittj_@hotmail.com

  http://maier-bigbeauty.blogspot.com/

 69. Anja skriver:

  Min email fremgår så kun du kan se den 🙂
  Kunne være dejligt at prøve det, har set det i Matas men ikke turde prøve det. Jeg er normalt ret skeptisk overfor sådan noget……
  Fed konkurrence 🙂

 70. Maiken skriver:

  Det ville være perfekt inden sommeren går i gang 😉

 71. Pernille Larsen skriver:

  Det lyder jo som ren magi! Jeg krydser fingre 😉

  dobby-winky@hotmail.com

 72. Louise SJ skriver:

  Uh lige hvad jeg kunne bruge 🙂

  Louise Sletting Jensen
  l_s_9220@hotmail.com

 73. Nana skriver:

  Har vedlagt min mail så den kun er synlig for dig. Dejlig anbefaling! Står nogenlunde i samme situation som testpersonen så jeg krydser fingre!

 74. birgitte linstow skriver:

  Ej, det lyder rigtigt, rigtigt spændende…

 75. Natalie skriver:

  Orh, pleeease! Krydser fingre 😀
  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

 76. Charlotte Jensen skriver:

  Ej, hvor vil jeg bare gerne vinde det produkt – tror det kunne pynte noget så gevaldigt….på mig 😀

 77. Tanja skriver:

  Helt fantastisk jo 🙂

 78. Pingback: MEN AND MAKEUP | Jo's Makeup Blog

 79. Christina skriver:

  Jeg har længe ville købe dette produkt, så nu kan jeg jo lige så godt deltage i din give-away! 🙂

 80. Signe Nørmark Gregersen skriver:

  Hvor lyder det fantastisk 🙂

  Signe N.G

  signe_gregersen@hotmail.com

 81. Laura R skriver:

  jeg har længe overvejet at prøve olien på mine ar på kinderne – det kunne være, at det skulle være nu!

 82. Malene grove skriver:

  Det lyder jo som et “vidundermiddel” – det kunne være fedt at prøve:)

  Malene Grove
  succes@mail-online.dk

 83. Metteline skriver:

  Orv, den lyder godt nok interessant..
  /Metteline 🙂
  mettelinelykke@gmail.com

 84. Mette Berg skriver:

  Har godt nok ledt længe efter sådan et mirakel middel som kunne hjælpe mine ar væk! 🙂

 85. Katrine Aamand skriver:

  Åh det lyder jo fantastisk!

  Katrine Aamand
  Katrine.aamand@hotmail.com

 86. Nina skriver:

  Wow – den vil jeg SÅ gerne prøve, det lyder jo helt fantastisk!

  Btw! Håber det er fint at jeg har skrevet min mail sådan så kun du kan se den!? 🙂

 87. Den kunne jeg vist godt bruge! Krydser fingre!

  Kh Camilla

 88. Anna skriver:

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve

  annaauga@me.com

  Knus !

 89. Louise Lyes skriver:

  Lækker præmie 🙂

 90. S. skriver:

  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve da jeg har 3 virkelig grimmear på maven efter fjernelse af skøndheds pletter, de blev desværre meget grimmere end hvad jeg havde forestillet mig!

 91. Sofie skriver:

  Åh, det lyder som noget der absolut må prøves! (-;

 92. Irene skriver:

  Fedt med en læser anmeldelse 🙂
  Lyder som et lækkert produkt.

  appelsinpigen@hotmail.com

 93. Stine skriver:

  Prøver lykken 🙂

 94. Birgit skriver:

  Jeg ville elske at prøve den 😉

 95. Andrea skriver:

  Uh, det vil jeg gerne prøve! (:

 96. Mette Petersen skriver:

  Nu vil jeg prøve lykken 🙂

 97. Emilie E. skriver:

  Lige noget for mig!
  Et nyt opereret ben med ar, som meget gerne må forsvinde og lidt andre sager som godt kunne bruge olien!! 🙂

  Emilie Kjøller
  E_bkcf@hotmail.com

 98. Cecilia Warpe Jensen skriver:

  Ville være skønt at vinde 🙂

  Cecilia Warpe Jensen
  Cwjcwj1@gmail.com

 99. maria louise falck skriver:

  hvorfor ikke gøre et forsøg?
  maria louise falck
  louise_chili_j@hotmail.com

 100. Louise Kjær skriver:

  Man bliver da helt glad på Dortes vegne, sejt !
  Det kunne jeg da enormt godt tænke mig at prøve – tvivler dog på, at den kan gøre noget for min Vitiligo (pigmentsygdom).. Men det er vel et forsøg værd?

  – Louise Kjær
  http://trendogtendenser.blogspot.com/

 101. Dorthe K skriver:

  Se, jeg skulle jo lidt være et skarn for at deltage, så det vil jeg lade være med:-) Til gengæld vil jeg bare ønske held og lykke til alle jer, der er med – og endnu engang understrege, at jeg synes, Bio-Oil er et fantastisk produkt! Der er langt imellem produkter til den pris, som faktisk gør forskel:-)
  Og endnu engang tak til dig, Jo – fordi jeg måtte være med i projektet!
  God weekend!
  Kh Dorthe

 102. Sisse Marie skriver:

  Det jo en mirakler olie!

 103. Maria R skriver:

  Uuuuhhhh, det har jeg tænkt på jeg skulle prøve. Efter mit 50 kilos vægttab ville det nok være godt for huden på min mave 🙂

  strandslottet@gmail.com

 104. Carina CT Christensen skriver:

  Det må da næsten prøves 🙂

  Krydser fingre 🙂

 105. Louise skriver:

  Den kunne jeg godt bruge så jeg kan gøre klar til sommerens “vise mave” tid 😀

 106. Tina skriver:

  Ville være lækkert at prøve nu når man næsten lige har født 😉

 107. Marianne Færch skriver:

  Vil også være med i lodtrækningen…..

 108. Christine H. skriver:

  Det ville da være dejligt at vinde! 😀

 109. Silje skriver:

  Lækker konkurrence!
  Krydser fingre 🙂

 110. kjerstine larsen skriver:

  kjerstine larsen

  Kjerstinenaja@gmail.com

 111. Gitte Frigaard Nielsen skriver:

  Lyder da som lidt af et vidundermiddel, kunne være skønt at prøve:O)

 112. Stine Mannon Sørensen skriver:

  Det lyder som en MEGET spændende olie, som jeg meget gerne ville prøve 😀

  Forresten, det er en vildt lækker blog du har <3

 113. Sofie Thomsen skriver:

  Krydser fingre! 🙂

 114. Anika skriver:

  Det til at det bare må prøves. 🙂

 115. liv skriver:

  virker til at være et vidunder-produkt!

 116. caroline mogensen skriver:

  ser super spændende ud….Lækker konkurrence

 117. Pingback: PERHAPS THE WORLDS BEST LIPBALM?? | Jo's Makeup Blog

 118. Mette Frederiksen skriver:

  Det ville virkelig være fedt at vinde, kunne virkelig godt tænke mig at prøve den her olie 🙂

  M.v.h.
  Mette Frederiksen
  mettekarup@hotmail.com

 119. Wasan Azazi skriver:

  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve!

 120. Nina skriver:

  Jeg skrev en kommentar tidligere uden min mail, så her kommer lige en med navn og mail 🙂 så er der vist styr på det hehe.

  Nina Marschall
  ninamarschall@hotmail.com

 121. Stine skriver:

  Hej.
  Den lyder for god til at være sand!..
  Har lidt ar på kinderne som jeg gerne vil slippe af med..
  Hvis du mangler flere testere, så er jeg klar!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.