FEET A FISH

Min kollega Makeup artist Malene tog mig med på et “Fiske Spa”….jep nemlig du læste ikke forkert…fiske spa! Det har åbenbart i flere år været et hit i udlandet, men er først ved at dukke op rundt omkring i landet. Og gudskelov for det….jeg er nemlig blevet ret bidt af at skulle have exfolieret mine fødder fremover.

Man stikker sine fødder i vand med små fisk som herefter suger og napper (det gør på ingen måde ondt). Virkningen er fantastisk, det sætter gang i blodcirkulationen og mindsker den hårde hud. Mellem os og ikke noget jeg normalt omtaler, men mine fødder har altid været lidt af nogle problemfødder. Jeg har i mange mange år kæmpet mod hård hud under fødderne og har gået til dyre fodbehandlinger, prøvet alverden produkter og intet har hjulpet….lige ind til jeg stiftede bekendtskab med de små fisk ” Garra Rufa, hvis spyt iøvrigt bl.a. opløser hård hud. Allerede efter en behandling kan jeg mærke en stor forskel og den hårde hud er ikke væk endnu, men føles glattere og mindsket. Så nu skal jeg have en behandling igen i næste uge.

Det smarte ved det her koncept er at man ikke skal bestille tid (medmindre man er en stor flok, feks polterabend eller lign) man går bare direkte ind skyller sine fødder og stikker dem derefter i et af de små bassiner og lader fiskene gøre det hårde arbejde. Man skal dog lige huske det HER (læs grundigt igennem) inden man får en behandling.

Jeg vil varmt anbefale at lade dine fødder blive til fiskefoder i flotte omgivelser. Iøvrigt rigtig sjovt og hyggeligt at gøre med sine børn, mor, far eller venner og veninder…det er nemlig slet ikke forbeholdt kvinderne. Og må lige tilføje at det er noget vi alle har råd til. Læs mere om Feet A Fish HER

Har du husket at deltage i konkurrencen om Bio Oil lige HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, I RECOMMEND.... Bogmærk permalinket.

12 svar til FEET A FISH

 1. Malene skriver:

  Det var så hyggeligt ! 🙂

 2. Regitze skriver:

  Uh, min mor gav mig sådan et gavekort i julegave. Nu glæder jeg mig endnu mere 🙂 Kiggede skeptisk på det engang jeg var i Bangkok, men nu har jeg længe godt kunne tænke mig at prøve det!

 3. Jo's skriver:

  Det må vi gøre igen, men har lige en date med min søn først ; )

 4. Dorthe K skriver:

  Gad vide om der findes et sted som Feet a fish i det jyske? Mine vinterfødder ku altså brødføde et helt akvarium..

  • Jo's skriver:

   haha…ved hvad du mener ; ) Desværre tror jeg den nærmeste er Odense, men forestiller mig det snart rammer Jylland….for det er dæleme godt. Vild med de fisk! Kh Jo

 5. Anette skriver:

  De første to minutter er man dog bare ved at knække sammen af grin…så det er godt at være to, ikke?

  • Jo's skriver:

   Det er ihvertfald meget svært at lade være med trække på smilebåndene og jeg synes altid oplevelser er sjovere at dele med andre ; )

 6. Christina skriver:

  Nej hvor ser det spændende ud. Har selv ikke de mest luksus-fødder i verden, så tror helt klart at jeg vil give dette en chance 🙂
  Tak for tippet!

  http://www.confessionsofaninetiesgirl.blogspot.com

  Christina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.