GREAT FOUNDATIONS FOR LESS

Jeg har testet 4 skønne foundations alle har råd til.

 1. Studio flawless finish spf 15 – som er lækker flydende foundation som dækker rigtig godt, fugter og som også sagtens kan blandes med dagcreme for et lettere resultat. All round rigtig god, også på prisen. Passer til de fleste hudtyper (dufter svagt parfumeret). (Kan købes her).

2. Garnier BB Cream spf 15Let cremet foundation som dækker let og toner flot ind i huden. Efterlader huden blød og sætter sig ikke i fine linjer. “BB” er ny lancering som er et “fem-i-en” produkt som både ensarter, fugter, korrigerer, giver glød og spf 15 beskyttelse. Passer de fleste hudtyper (dufter parfumeret). I butikkerne fra februar.

3. Maybeline Dream nude airfoam – Sjov foundation skum, som giver et super resultat. Konsistensen er meget let, lægger sig fint på huden og mattere samtidig. Kan sagtens bruges uden pudder (det gør jeg). (dufter parfumeret) Dream nude airfoam er en ny lancering og kan først købes fra februar.

4. La Roche-Posay Teint spf 25 – Flydende foundation udviklet til sensitiv hud og uden konseveringsmidler. Dækker rigtig godt, men konsistensen er stadig let. Giver flot ensartet hudtone, kan blandes med dagcreme og er uden duft. Kan bruges til de fleste hudtyper. Kan købes på udvalgte apoteker og på nettet.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, e.l.f. cosmetics, foundation, I RECOMMEND..., la roche porsay, make up products. Bogmærk permalinket.

17 svar til GREAT FOUNDATIONS FOR LESS

 1. Dorthe K skriver:

  Dejligt med anbefalinger i den ende af skalaen! E.L.F-banditten er klart endt i mine favoritter! Deres tinted mousturizer er iøvrigt osse et godt bud, hvis man er til en lidt lettere dækning..
  Skumvarianten fra Maybelline skal da prøves når den rammer butikkerne – lyder go!

  • Jo's skriver:

   Overvejet også at tage e.l.f.’s tinted moisturizer med, men 2 produkter fra e.l.f. virker måske lidt partisk eftersom jeg er makeup artist for mærket….men begge er rigtig gode : )

 2. Anette skriver:

  Og din favorit, Jo?

  • Jo's skriver:

   Uha…den er svær, for som med alle andre produkter har jeg mange favoritter og kan lide at skifte fra det ene produkt til et andet næsten dagligt…sådan lidt efter humør og temperament. Forskellen på de 4 foundations er at den fra e.l.f. er den eneste af dem jeg har brugt i mit arbejde som makeup artist, imens de andre har jeg kun afprøvet på mig selv. De har alle 4 nogle rigtig gode plusser….La Roche-Posay har ingen duft, Garnier’s giver dejlig fugt, Maybeline mattere og e.l.f.’s ligger flot på huden. De er bare gode alle sammen…har dog ikke kunne teste på farve og tone basis, da det kræver jeg afprøver dem på mange og har hele farveskalaen af produkterne. Men det har jeg med e.l.f.’s og der får den også et stort plus : )

 3. Teresa skriver:

  Hvor er det fantastisk at Garniers BB cream kommer til Danmark! Jeg købte en på Ebay for nogle måneder siden og bruger den hver eneste dag 🙂 Lækkert! Jeg tror også jeg skal se nærmere på den fra Maybelline når den dukker op 🙂

 4. Camilla skriver:

  BB skal jeg helt sikkert have købt her til foråret/sommer! 😀

 5. Baysen skriver:

  Lækkert med anbefalinger i den billige ende 🙂
  Er nogle af disse egne til kombineret hud (med tendens til urenheder)??
  På trods af at jeg for længst har passeret teenage-alderen, så synes min hud alligevel, det var en god idé at vende tilbage 🙁 Og særligt når jeg bruger enten foundations eller pudder, går den helt amok.

 6. Sarthud blog skriver:

  Hey Jo. 🙂 Tak for en god anbefaling! Ville lige høre, om du ved, om de er skånsomme mod sart hud? Jeg har lidt problemer med sart hud, så det ville være ærgerligt at bruge penge på nogen foundations, der giver dårlig hud. 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvis du har sart og sensitiv hud vil jeg klart anbefale La Roche-Posay, deres makeup serie er udviklet til netop den slags hud. Spørg evt om du kan få en prøve inden du køber dig fattig : ) Kh Jo

 7. Ida skriver:

  Uhh, kunne da godt tænke mig at prøve den fra Garnier og Maybeline, elsker at prøve nye produkter 😀

  http://www.fashion-cocktail.com/

 8. Line Lykke skriver:

  Hej Jo.
  Jeg har længe haft kig på Studio flawless finish spf 15, som du skriver om, da det jo er en dejlig pris og jeg i forvejen har gode erfaringer med e.l.f’s produkter. Jeg er dog meget i tvivl om valg af nuance, og har derfor ikke købt. Måske du kan hjælpe mig? Jeg har nok det man vil kalde en standard lys skandinavisk hud, men dog ikke porcelænshvid. Jeg har været ved at købe farven “Sand”, men er meget i tvivl om hvorvidt den er for mørk. Hvilken farve vil di anbefale at jeg prøver?

  Mange tak for hjælpen 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan være rigtig svært at vurdere når jeg ikke har set din hud, men jeg synes gennemgående porcelain passer rigtig mange. Du kunne dog købe sand og have til at blande i porcelain hvis du synes det var for lys og det er jo heller ikke dumt med sand hvis man har fået lidt sommersol…Ville nok anbefale de begge så du kan justere farven i løbet af året. Kh Jo

 9. Michala skriver:

  Har ville have en BB cream in like forever!! ved du hvornår de kommer til DK??! 🙂

 10. Basak skriver:

  Kan du anbefale en god bronzer og blush fra E.L.F ?

  • Jo's skriver:

   Det kan du tro…en af mine favorit blushes er faktisk mineral blushen fra e.l.f. enten i peachy eller coral…bruger dem også som øjenskygger (der skal ganske lidt på af gangen. Tilgengæld har de ikke en sådan en helt gængs bronzer, men den giver tilgengæld det smukkeste shine og fast inventar i min makeup kuffert…den kan du også bruge på øjnene. Og sidst Blush And Bronzer Compact som stadig ikke er helt er en gængs bronzer er rigtig god som blush og skygge….det er ihvertfald de tre jeg bruger mest som blush/(øjenskygge) fra e.l.f.

   Der er også kommet nogle nye creme blushes som jeg ikke har fået testet endnu : )

   Håber du blev inspireret lidt

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.