PERHAPS THE WORLDS BEST LIPBALM??

Photobucket

Mine læber døjer forfærdeligt med tørhed her i vinterhalvåret til trods for jeg altid har noget på læberne. Og heller ikke for at nævne alle dem jeg makeupper…mænd og kvinder, hvor selv tandbørstetricks og ti lag læbebalsam ikke hjælper.

Er så heldig jeg får lov til at teste en del produkter og elsker de produkter der virkelig kan udføre små mirakler og som man slet ikke forventer kan gøre en forskel. Og sådan et produkt fik jeg ind af døren for ganske nylig.

Allerede efter første gang  jeg prøvede Tisane læbebalsam kunne jeg mærke den var helt unik. Konsistensen er helt fantatisk og læberne føles straks blødere efter påførelse. Efter 24 timer var mine læber ikke længere tørre.

Har brugt den hver dag siden også på mine børn. Vil varmt anbefale dette produktet….og den skal også med mig på arbejdet fremover…den høre helt sikkert hjemme i enhver makeup artist kuffert.

Så er det jo bare at krydse fingre for at Tisane også kommer med lidt farve i : ) Og husk denne her er med garanti også til mændene.

Produkter indeholder ikke parabener eller parfume! Prisen er ca.50 kr og Nærmeste forhandler finder du HER og vil du læse mere om Tisane finder du hjemmesiden HER.

Trækker 4 vindere af Bio Oil konkurrencen i aften.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, I RECOMMEND..., make up products, Tisane læbebalsam. Bogmærk permalinket.

3 svar til PERHAPS THE WORLDS BEST LIPBALM??

  1. Charlotte Skovhuus skriver:

    Åh, nu bliver jeg snart nødt til at prøve den lipbalm! Der er så mange, der har talt godt om den efterhånden! 🙂

  2. Anette skriver:

    Enig. It works.

  3. Pingback: Kald mig bare letpåvirkelig | Belles Passions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.