BUN SHAPER – HAIR INSPIRATION # 1

Photobucket

Hår inspiration med et tvist og rigtig let at lave selv….

Den yndige model på billedet er Emilie og min “partner in crime”….Vi arbejder nemlig på alt muligt spændende…så kan godt love jer der snart lander masser af nye tips på bloggen.

Valken kan bl.a. købes på nettet, dog billigst i de udenlandske webshops ellers kan de let laves selv og der et hav af forskellige måder at lave dem på hvis du googler. Tænker også om sådan nogle grydesvampe mon kan bruges?! Har du et godt fif til hvordan man laver en valk selv?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, DIY, HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

2 svar til BUN SHAPER – HAIR INSPIRATION # 1

 1. Anette skriver:

  WOW – hvor cool og helt igennem super til-at-gå-til guide. Tak d’damer.

 2. Maria skriver:

  Hejsa,
  Jeg forstår ikke helt hvad det er man gør med valken, putter man hestehalen igennem, eller huh?
  Kh M

  • Jo's skriver:

   Jep, der er et hul i midten af valken og der stikker du bare halen igennem….men du har jo så tykt hår du næsten ikke behøver en valk til denne model…den kan nemlig sagtens laves uden. Så bliver knolden i siden bare ikke så stor…..det gør jeg selv meget til daglig og skal jeg give den gas, så er det i med valken : ) Kh Jo

   • Maria skriver:

    Super… Den med sokken var god, ellers må jeg kigge i matas, jeg har lige i dag korset mig over…. hestehalen… endnu en dag… 😉

    Kh (har du fået min sms?)

    • Maria skriver:

     Nu prøvede jeg med en sokkevalk… Kan ikke anbefales 2 min i ud af døren tid med skrigende unger på benet.
     Mit hår er vist for tykt… Hvordan laver jeg det uden valk? Måske har jeg for meget hår….
     Kh Maria

     • Jo's skriver:

      Dit hår er jo så tykt Maria! Det gør det meget sværer….prøv at snurre håret rundt i en knold uden valk og så fastgør med hår nåle – dit hår er SÅ flot : ) Kh Jo

 3. Baysen skriver:

  Nej, hvor en fin frisure! Så ærgrer man sig virkelig over, at ens hår hverken er langt eller tykt nok… Har du gode tips til skulderlangt skandinavisk (tyndt/fint) hår?

  • Jo's skriver:

   Taaak….hvis du har skulderlangt og fint hår kan dette faktisk sagtens lade sig gøre. Har du forsøgt? Ellers så kan man evt købe en valk og noget kunstigt hår og vikle om. Der skal selvfølgelig matche ens egen hårfarve. Ellers tror jeg måske det kan være muligt at købe nogle valke med hår : )

 4. Teresa skriver:

  Lækker frisure!

  Jeg har selv taget en strømpe, som jeg har klippet tåen af og så rullet op. Hvis man vil have den bredere, kan man jo så bare rulle endnu en sok uden på eller bruge en tykkere strømpe.

 5. Rikke skriver:

  Super fint..Jeg er med indtil i skiver, sno håret om valken…Hvordan sno? Hvis man snor RUNDT om valken kan den jo ses. Deles håret og sættes på valken eller?

  • Jo's skriver:

   Jeg plejer at sno det lidt diffust rundt om valken så den ikke får alt for meget doughnut look med hullet i midten…men håret skal selvfølgelig sættes fast med nåle så det dækker valken : )

 6. Camilla A. skriver:

  Man kan altså købe valke i min lokale Matas!!

  • Jo's skriver:

   Fedt…har selv ledt efter dem i forskellige Matas forretninger, når jeg ikke har haft tid til at køre på et frisørlager jeg plejer at shoppe hos…har du lyst til at dele hvilke Matas? ; )

 7. Line skriver:

  Jeg er så vild med den frisure og har også forsøgt med valk og knold i siden. Synes bare det er lidt svært at få tykt langt hår til at sidde pænt om valken… men måske er det bare øvelse!

  • Jo's skriver:

   Prøv at prøve bruge en spidskam og skub håret ind under med den spidse ende af kammen ellers så lav bare en knold af dit eget hår og drop valken….knolden behøver nemlig ikke være stor for at det ser fedt ud : )

 8. Lene skriver:

  Skønt med en ny ide til hvordan man sætter håret med valken… Jeg har som en anden også skriver lavet en selv af et par strømper:-)

 9. Maria skriver:

  Når I laver det nummer med strømpen, bliver hullet i midten så ikke for stort?
  Kh maria

 10. Pingback: HAIR INSPIRATION # 3 | Jo's Makeup Blog

 11. Pingback: Hårguides

 12. Aliyu skriver:

  Hej Jo,Nu har jeg kf8bt en rigtig valk. Hvad gf8r jeg i pksrais med he5ret der er kommet op af valken? Se6tter jeg det fast med he5rne5len lige se5 snart det rf8r hovedet, eller skal jeg sno det rundt om valken, sve6rt ne5r det er langt jo, ff8r jeg se6tter det fast?Kan du ikke lave nogle video tutorials??? Kh M

  • Jo's skriver:

   Når Håret er kommet op ad valken, skal du have håret op over valken og skubbes ind under valken ved hovedbunden…jeg bruger nogle gange en spidskam til at skubbe det ind under med. Hvis du har rigtig rigtig rigtig meget håret, så er det næsten nærmere at sætte håret uden valk : )

   Der er video tutorials på vej, men ikke med hår endnu ; )

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.